Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (12/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και η Κλειώ, έχοντας πλέον απογοητευτεί από τον σύντροφό της, ζητάει από τον Πέτρο να χωρίσουν (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας).

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στα Τρία Μίλια

Η Δέσποινα ζητάει από τον Ευθύμη να μάθει τι κρύβει η κάρτα sim που βρήκε στο γραφείο του Τίμου και εκείνος της αποκαλύπτει ότι ο Τίμος είχε καθημερινή επικοινωνία με έναν επικίνδυνο άνθρωπο της νύχτας. Η Κλειώ ζητάει από τον Πέτρο να χωρίσουν. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ζουν ρομαντικές στιγμές, ενώ η Κάτια δείχνει σημαντική βελτίωση στο θέμα της μνήμης της. Στο μπαράκι του Χάρη, οργανώνεται πάρτι-έκπληξη για την αποχώρηση του Λάμπη. Η Βασιλική αρνείται να τον αποχαιρετήσει.

Τι θα δούμε αύριο (13/10)

Μετά τις υπόνοιες που αφήνει ο Ευθύμης σχετικά με τον Τίμο και τη σχέση του με τη μαφία, η Δέσποινα αποφασίζει να τον επισκεφθεί στη φυλακή. Ο Νικόλας λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα από τη Σουηδία. Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος μετά τον χωρισμό του από την Κλειώ και ζητάει τη βοήθεια της Φωτεινής. Ο Ευθύμης υποπτεύεται το παιχνίδι που παίζει η Λίζα, αλλά αποφασίζει να πάει με τα νερά της. Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν ανακαλύπτει μια ακόμα συνωμοσία του Τίμου. Ο Στέφανος, όμως, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να δημιουργήσει προβλήματα στη Φωτεινή και τον Μιχάλη.

Τρία Μίλια Φωτεινή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία μίλια: Μεγάλη ανησυχία - Στα χέρια του Μιχάλη οι εξετάσεις της Κάτιας...

Τρία μίλια: Ο Τίμος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο…