Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινά με καταιγιστικές εξελίξεις, οι οποίες θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τους κατοίκους και τους ήρωες της Δρακόνησου καθώς θα φέρουν τα πάνω κάτω στα Τρία Μίλια! Το δυσάρεστο γεγονός με την αποβολή της Ελένης προβληματίζει τον Μιχάλη ο οποίος προσπαθεί μάταια να την προσεγγίσει, και ο Τίμος προχωρά μπρος ολοταχώς στις ύπουλες δουλειές του (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Γιάννη Ποιμενίδη για την σειρά)!

Μην χάσετε αυτή την εβδομάδα στα Τρία Μίλια!

Δευτέρα 10/10

Η Κλειώ υπερασπίζεται με πάθος τον πατέρα της και θεωρεί υπαίτιο τον Πέτρο. Στο αστυνομικό τμήμα, όλοι δίνουν καταθέσεις σχετικά με τον Τίμο και το γενικό συμπέρασμα είναι πως είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και ικανός για όλα. Η Λίζα λέει στο συνεργό της ότι θέλει να σταματήσει να υποδύεται την ερωτευμένη με τον Ευθύμη και αυτός της απαντάει πως πρέπει να κάνει υπομονή ακόμη.

Τρίτη 11/10

Ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη μετά την αποβολή της, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον δει. Η Βασιλική πιέζει τον Λάμπη να βρει μια λύση για να αποφύγει τη μετάθεση και του ζητά να παραιτηθεί από το Λιμενικό και να δουλέψει μαζί της στο μαγαζί. Ο δικηγόρος του Τίμου του λέει ότι βρήκε κάτι που θα τον βοηθήσει. Η Κλειώ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδελφή της και πως γνώριζαν ότι ο Πέτρος και οι άλλοι συνωμοτούσαν εναντίον του πατέρα της

Τρία Μίλια περιλήψεις 19/9

Τετάρτη 12/10

Η Δέσποινα ζητάει από τον Ευθύμη να μάθει τι κρύβει η κάρτα sim που βρήκε στο γραφείο του Τίμου και εκείνος της αποκαλύπτει ότι ο Τίμος είχε καθημερινή επικοινωνία με έναν επικίνδυνο άνθρωπο της νύχτας. Η Κλειώ ζητάει από τον Πέτρο να χωρίσουν. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ζουν ρομαντικές στιγμές, ενώ η Κάτια δείχνει σημαντική βελτίωση στο θέμα της μνήμης της. Στο μπαράκι του Χάρη, οργανώνεται πάρτι-έκπληξη για την αποχώρηση του Λάμπη. Η Βασιλική αρνείται να τον αποχαιρετήσει.

Πέμπτη 13/10

Μετά τις υπόνοιες που αφήνει ο Ευθύμης σχετικά με τον Τίμο και τη σχέση του με τη μαφία, η Δέσποινα αποφασίζει να τον επισκεφθεί στη φυλακή. Ο Νικόλας λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα από τη Σουηδία. Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος μετά τον χωρισμό του από την Κλειώ και ζητάει τη βοήθεια της Φωτεινής. Ο Ευθύμης υποπτεύεται το παιχνίδι που παίζει η Λίζα, αλλά αποφασίζει να πάει με τα νερά της. Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν ανακαλύπτει μια ακόμα συνωμοσία του Τίμου. Ο Στέφανος, όμως, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να δημιουργήσει προβλήματα στη Φωτεινή και τον Μιχάλη.

Τρία Μίλια Φωτεινή

Παρασκευή 14/10

Ο Γεράσιμος είναι αγχωμένος επειδή κινδυνεύει να χάσει την ακτοπλοϊκή του γραμμή, αλλά ο Νικόλας τού δίνει μια χρήσιμη ιδέα. Η Βασιλική νιώθει πολύ άσχημα μετά από τον χωρισμό της, αλλά ο Χρόνης την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ο Πέτρος συναντάει τη Λίζα στην παραλία και άθελά του ακούει ένα τηλεφώνημά της και προβληματίζεται. Ο Μιχάλης έχει μια αναπάντεχή συνάντηση με κάποια που τον γνωρίζει…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία μίλια: Μεγάλη ανησυχία - Στα χέρια του Μιχάλη οι εξετάσεις της Κάτιας...

Τρία μίλια: Ο Τίμος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο…