Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί τώρα να της κάνει τον βίο αβίωτο μία συγκρατούμενη της που μέχρι πρότινος ήταν φίλη και στήριγμά της, ωστόσο από ότι φαίνεται, ο Γολγοθάς της θα τελείωσε σύντομα καθώς αποφυλακίζεται! Ο λόγος για την Αθηνά, η οποία με την βοήθεια του Δημοσθένη στην Γη της Ελιάς, όπως αποκάλυψε ο Κούλλης Νικολάου θα ξαναδεί το φως του ήλιου, ελεύθερη πλέον!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την σειρά που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, και την παρακολουθεί καθημερινά με προσοχή!

Όσα αποκάλυψε ο Κούλλης Νικολάου για την Γη της Ελιάς

«Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη στον Αντρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου. Δεν διεκδικώ ρόλο. Εγώ ζητάω. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μου αρέσει να είμαι ρόλος. Έχω πρόβλημα όταν με βρίζει ο κόσμος. Το θεωρώ φυσιολογικό όμως. Είμαι από το 2013 με ρόλους στην Ελλάδα. Είναι διαφορετικοί οι ρόλοι. Και ξαφνικά βγαίνω με τον Δημοσθένη. Τώρα που με βλέπουν όλοι με αυτόν τον ρόλο σοκάρονται.

Με ιντριγκάρει πολύ ο Δημοσθένης. Δεν έχω καμία σχέση με τα μεγάλα εγκλήματα. Είναι ένας γραφικός τύπος με τα δικά του κυκλώματα. Δεν φτάνει στα απάνθρωπα εγκλήματα. Έχει μια κωμικότητα, ειδικά η σχέση του με την Ασπασία. Μπαίνουν πολύ σύντομα τα παιδιά μας. Η κόρη μας θα κάνει την ζωή μας δύσκολη. Διαβάζω σχόλια του κόσμου. Έχω ακούσει πολύ κακά πράγματα. Νομίζουν πως είμαι ο Δημοσθένης. Η Αθηνά θα βγει από την φυλακή λόγω του Δημοσθένη» είπε κλείνοντας...

Έρχονται και άλλες αποκαλύψεις...

Στη Γη της Ελιάς, η άφιξη της μικρής Αγγελικής στη Μάνη άλλαξε τη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου καθώς και του Ισίδωρου. Η Αντιγόνη, η βιολογική της μητέρα, παλεύει μέσα της να συνηθίσει να βλέπει το παιδί της με μία άλλη γυναίκα αλλά προς το παρόν δε τα καταφέρνει.

Τα πάντα ωστόσο θα ανατραπούν όταν φτάσει στην Αερόπολη, ο βιολογικός πατέρας της μικρής, ο οποίος ωστόσο δεν γνωρίζει πως έχει παιδί.

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το TV24, σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 31, στη Μάνη έρχεται ο Σωκράτης Δρακόπουλος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας (δείτε εδώ τα πρώτα του στιγμιότυπα από τα γυρίσματα). Πρόκειται για έναν νέο άντρα επιχειρηματία, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Πηγαίνει στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού στη Σουηδία.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Ο Σωκράτης θα χρειαστεί να μείνει αρκετές μέρες στην Αρεόπολη. Εκεί, όπως είναι φυσικό, θα κινείται στην πόλη, όπου κατά τύχη θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη. Η Αντιγόνη μόλις τον δει θα ταραχτεί, καθώς ο Σωκράτης είναι ο άντρας με τον οποίο πριν επτά χρόνια είχε μείνει έγκυος. Πρόκειται για τον βιολογικό πατέρας της μικρής Αγγελικής, ο οποίος φυσικά και δεν γνωρίζει τίποτα. Η Αντιγόνη εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Δεν του δίνει κανένα άλλο στοιχείο από τη ζωή της. Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν και βήμα-βήμα ο Σωκράτης θα φτάσει σε ένα σημείο όπου θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει. Ετσι δεν θα αργήσει να το ψάχνει, ώσπου ανακαλύπτει ότι η Αντιγόνη αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι. Το κουβάρι σιγά-σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται και η άκρη φτάνει μέχρι τη μικρή Αγγελική. Ανακαλύπτει λοιπόν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και αποφασίζει να τη διεκδικήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Γιατί την κουβαλήσατε εδώ...» - Η Μυρτάλη έξαλλη με την Ευτυχία

Γη της Ελιάς: «Γιατί την κουβαλήσατε εδώ...» - Η Μυρτάλη έξαλλη με την Ευτυχία