Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την εξαφάνιση του Βολκάν ακολούθησε και εκείνη της Ασιγιά και της Ντερίν στον Άπιστο. Αφού εμφανίστηκαν, όμως, ο Βολκάν βρέθηκε μαχαιρωμένος από τα χέρια της γυναίκας του και έτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκείνη είναι καταρρακωμένη, διότι ποτέ δεν ήθελε να κάνει κακό σε εκείνον, καθώς ο στόχος της ήταν η Ασιγια.

Τι θα δούμε την Τρίτη 11/10 στον Άπιστο

Ο Βολκάν μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε! Τον αγαπάω τον άντρα μου». Ο Ονούρ αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη. Ευτυχώς την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη.

Στη συνέχεια εκείνη πάει να τον δει και εκείνος της λέει: «Ξέρω ότι δεν ήθελες να μου κάνεις κακό, αλλά ήθελες να σκοτώσεις την Ασιγιά! Αν δεν έμπαινε μπροστά θα είχες κάνει φόνο! Πώς ξέρω αν μελλοντικά δεν χάσεις την υπομονή σου και δεν κάνεις κακό στην κόρη μας; Πρέπει να συνέλθεις, έχεις αρχίσει να συμπεριφέρεσαι σαν τρελή». Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, όπου εξηγεί στην Ντερίν πως θα χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά, αυτή είναι η αλήθεια! Πάντα την αγαπούσα και δεν την ξεπέρασα ποτέ! Εσύ ήσουν το αποκούμπι για να μπορέσω να την ξεπεράσω! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη! Θα προσπαθήσω και θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να με συγχωρέσει μια μέρα και να είμαστε ξανά μαζί», της ομολογεί και πάει να φύγει.

Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε παράνομα την περιουσία της οικογένειάς της.

Άπιστος

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 12/10

Η Ντερίν σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα στον γκρεμό έπρεπε να είχαμε πεθάνει... Ομως σήμερα θα επιστρέψω σ’ εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει σ’ εκείνο το μέρος, ενώ παράλληλα ενημερώνει και τον Ονούρ. Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πέσει όταν φτάνει εκεί η Ασιγιά. Η Ντερίν της λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή της καθώς σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν την αγαπάει στα αλήθεια! «Η κόρη σου σε έχει ανάγκη», της τονίζει η Ασιγιά και καταφέρνει πριν γίνει το κακό να τη σώσει.

Τότε η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν στο ψυχιατρείο. Η Γκιονούλ είναι σε απόγνωση, ενώ ο Ονούρ της λέει: «Η Ντερίν είπε πως η Ασιγιά την έσωσε για δεύτερη φορά σ’ εκείνο το μέρος». Εκείνη στη συνέχεια λέει στην Ασιγιά: «Σ’ ευχαριστώ που έσωσες την κόρη μου. Δεν σε είχα πιστέψει τότε...» και εκείνη της απαντάει: «Ποτέ δεν με πιστέψατε! Ούτε με τον κύριο Χαλούκ. Παρόλο που ήσασταν εναντίον της σχέσης της με τον Βολκάν, δεν κάνατε όμως τίποτα για να αποτρέψετε όλο αυτό που έγινε! Τη δική μου την ευτυχία δεν τη σκέφτηκε κανένας σας». Την ίδια ώρα ο Βολκάν προφυλακίζεται καθώς η Ντερίν δεν είναι σε θέση να καταθέσει υπέρ του πως γνώριζε για την απόκτηση της ακίνητης περιουσίας του και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος εξελίξεις (5/10): Η Ασιγιά και ο Βολκάν έρχονται ξανά κοντά μετά τον χωρισμό τους

Άπιστος: Είναι τόσο αθώα όσο δείχνει; Το πιο σατανικό σχέδιο της Ασιγιά μπαίνει σε εφαρμογή