Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το δόλιο σχέδιο της Ασιγιά στον Άπιστο έχει μπει σε εφαρμογή και σήμερα (5/10) η αγαπημένη τουρκική σειρά επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τη σχέση της με τον Βολκάν.

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στον Άπιστο

Ο Βολκάν και η Ντερίν τα βρίσκουν ξανά, ενώ η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες και τη μοναξιά των πράξεών της.

Όμως, αυτή η συνειδητοποίηση την οδηγεί στο μεγαλύτερο κόλπο που έχει στήσει ως τώρα. Σκηνοθετεί τη ληστεία του σπιτιού της και περιμένει τον Βολκάν να πέσει αβοήθητος σε αυτή της την παγίδα. Οι δυο τους έρχονται κοντά και ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί μετά τον χωρισμό τους.

Άπιστος Ασιγιά

Όμως η Ασιγιά του ξεκαθαρίζει: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Όχι όσο είσαι παντρεμένος με την Ντερίν», κι εκείνος μπαίνει σε σκέψεις για το ενδεχόμενο διάλυσης του γάμου του με την Ντερίν.

Βολκάν και Ονούρ πιάνονται στα χέρια

Άπιστος Βολκάν Ονούρ

Η Ασιγιά οργανώνει μια απόδραση στο μέρος που γνωρίστηκαν ο Βολκάν και η Ντερίν. Ο Βολκάν λέει ψέματα στην Ντερίν πως δήθεν θα πάει ταξίδι μόνο με τον Αλί. Η Ντερίν συναντάει τον Ονούρ: «Η Ασιγιά μάς έχει σε βίντεο να φιλιόμαστε! Σου το είχα πει πως είναι επικίνδυνη, πρέπει να της μιλήσεις γιατί θα δημιουργηθεί θέμα στον γάμο μου», του λέει, αλλά εκείνος εξοργίζεται: «Κουράστηκα πια! Δεν ξέρω τι να πιστέψω! Μ’ έμπλεξες σε μια κατάσταση χωρίς να το θέλω».

Η Γκιονούλ που μαθαίνει πως στο ταξίδι του Βολκάν θα είναι και η Ασιγιά, ενημερώνει την κόρη της και όταν εκείνη μαθαίνει πως έχουν πάει στο μέρος που εκείνη γνωρίστηκε με τον Βολκάν, εξοργίζεται και αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα σχέδια της Ασιγιά. Καθώς η Ασιγιά με τον Βολκάν χορεύουν, η Ντερίν με την Γκιονούλ μπαίνουν μέσα και ζητάνε εξηγήσεις.

Τότε η Ντερίν αποφασίζει να μιλήσει: «Ο Ονούρ με φίλησε και η Ασιγιά έστειλε τη βοηθό της να μας βγάλει βίντεο με το οποίο με απειλεί δύο μέρες. Δεν ήρθα στο εστιατόριο του Σελτζούκ χθες επειδή σε παρακολουθώ, αλλά επειδή η Ασιγιά με εκβίασε ότι θα σου έλεγε την αλήθεια, όπως και τώρα ήρθα γιατί άφησε τη μητέρα μου να ακούσει ότι θα ερχόσασταν μαζί. Παίζει μαζί μου, παίζει μαζί σου, παίζει με όλους τόσο καιρό», ισχυρίζεται.

Οι αποκαλύψεις αφήνουν άφωνο τον Βολκάν κι αρχίζει να ξεσπάει προς κάθε κατεύθυνση. Επιτίθεται ακόμα και στην Ντεριά την οποία κατηγορεί ότι «συνεργάστηκε» με την Ασιγιά, αλλά εκείνη το αρνείται. Στη συνέχεια ο Βολκάν πάει να βρει τον Ονούρ και τον πλακώνει στο ξύλο: «Μείνε μακριά από τη γυναίκα μου! Ηρθε κοντά σου για να με κάνει να ζηλέψω, επειδή με αγαπάει», του λέει και ο Ονούρ του απαντάει: «Το ξέρω, αλλά αποφάσισε ποια γυναίκα από τις δύο αγαπάς γιατί στο τέλος θα τις χάσεις και τις δύο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Το τέλος της Ντεριά στη σειρά

Αποκλειστικό «Άπιστος»: "Τρελαίνεται" αλλά δικαιώνεται - Αυτό είναι το τέλος της Ντερίν