Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία καθόλου ήσυχη εβδομάδα, περιμένει τους ήρωες του μικρού χωριού στον Πλάτανο, και την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ τις αποχωρήσεις που είχε η σειρά στην τρίτη σεζόν)καθώς νέα γεγονότα φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις, όπως για παράδειγμα το άτομο που θα δούμε νέο δήμαρχο στο ξακουστό χωριό! Είστε έτοιμοι;

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Δευτέρα 10/10

Ο Σώτος είναι έξαλλος που η Σύλβια του έδωσε να πιει το νερό της πηγής και τον έκανε πειραματόζωο, ενώ ο παπάς κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό, αφού η μάνα του είναι αποφασισμένη να κάνει τον Πλάτανο ερωτικό προορισμό. Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει.

Τρίτη 11/10

Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα, αφού ξέρουν κι οι δύο το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Ο παπάς θέλει σώνει και καλά να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο εκείνος αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί τον θησαυρό του μαζί της.

Έτσι εκείνη του στήνει παγίδα και εκείνος πέφτει μέσα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αυγό και τη ζωή του. Όμως, ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του και η Βαλέρια συνεργάζεται για να πουλήσουν το αυγό.

 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (10-14/10)

Τετάρτη 12/10

Ενα χειροφίλημα του Σώτου στη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία και πυροδοτεί νέο γύρο καβγάδων στο ζευγάρι. Ο Πετράν είναι απελπισμένος, αφού όλα του τα σχέδια αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο κι αρχίζει να πιστεύει πως αυτό το χωριό είναι πράγματι καταραμένο. Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται η Μάρμω που βλέπει στον κουβά πως κάτι πολύ άσχημο έρχεται στον Πλάτανο.

Πέμπτη 13/10

Η Χρύσα παραδέχεται την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλο, όμως έχουν άλλη αντίδραση από αυτή που περιμένει. Η Κατερίνα και ο Παναγής είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζαφείρω, ενώ η Μάρμω τούς ζητάει να έχουν όλοι το νου τους, γιατί πιστεύει πως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα αν το μαγικό νερό της πηγής συνεχίσει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης.

 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (10-14/10)

Παρασκευή 14/10

Οι Μαργαρίτηδες βγάζουν ένα σωρό λεφτά από την πώληση του μισού Φαμπερζέ, ενώ η Βαλέρια ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα. Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη! Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη θέλουν να βοηθήσουν τη Χρύσα, αλλά καταλήγουν να τρώγονται πάλι μεταξύ τους, την ώρα που η Μάρμω προξενεύει τον... χριστιανοεφοριακό στην κόρη της με το ζόρι. Ο Παναγής με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν συμβούλιο στο χωριό, ενώ ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο... Πλατάνου!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα όρια του ο Κανέλλος - Δε χαμπαριάζει τη Μαρμώ και ετοιμάζει συλλήψεις

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Θεοδώρα Σιάρκου: «Η Φιλιώ θα γινόταν η καλύτερη γιαγιά του κόσμου»