Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι μία από τις σειρές τις οποίες αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, και σε κάθε επεισόδιο "κλαίει" από τα γέλια με τις επικές ατάκες των ηθοποιών (δείτε εδώ τα επικά σχόλια στο Twitter), καθώς χρειάζονταν ένα διάλειμμα από όλες τις δραματικές σειρές που έχουν κατακλείσει φέτος την τηλεόραση!

Ο λόγος για την νέα κωμική σειρά του Αντ1, Ποιος Παπαδόπουλος, η οποία πριν λίγο καιρό έκανε πρεμιέρα, και από τότε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, δεν χάνουν λεπτό από το επεισόδιο (δείτε εδώ την καταγωγή της πρωταγωνίστριας Μαριάνας Τουμασάτου)!

Μην χάσετε αυτή την εβδομάδα στο Ποιος Παπαδόπουλος

Τετάρτη 12/10

Τα προβλήματα αρχίζουν για τους δύο μπαμπάδες όταν αποφασίζουν να χειριστούν μαζί ένα θέμα συμπεριφοράς του Αλέξανδρου στο σχολείο. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Αλέξανδρος θα αποφασίσει να… εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή, η Μελίνα ανακαλύπτει την ενασχόληση της Περιστέρας με τα βιολογικά σαπούνια, τις κρέμες και τις κηραλοιφές και αποφασίζει να μοιραστεί κι αυτή μαζί της το δικό της πάθος για την αγγειοπλαστική. Ο παππούς όμως δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι η ενασχόληση της Μελίνας με τη δημιουργία κεραμικών είναι και τόσο αθώα και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά μέχρι να την «ξεσκεπάσει»!

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Πέμπτη 13/10

Ενώ ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας σε όλη τη γύρω περιοχή, ο Αρίστος γνωρίζει περήφανα τον Θάνο στους φίλους του προσπαθώντας να τους αποδείξει ότι είναι μια πραγματική διάνοια! Γι’ αυτό θα φτάσει μέχρι και να ζητήσει από τον Θάνο να διορθώσει το κατεστραμμένο κινητό του Παύλου, το οποίο ο Θάνος δεν έχει την παραμικρή ιδέα πώς να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μελίνα αποφασίζει να κάνει δώρο ένα σέξι νυχτικό στην Περιστέρα, χωρίς να ξέρει όμως ότι αυτή της η απόφαση θα τη φτάσει μέχρι την παλιά γειτονιά της Περιστέρας και θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο καβγά…

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος: «Τι δεν έχουμε; Μην με σκιάζεις!» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τις ατακάρες της σειράς

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»