Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο και γεμάτο χιούμορ επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 9/10 στη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' με τις εξελίξεις να είναι απολαυστικές και έντονες καθώς μετά τον Μηνά κινδυνεύει άλλο ένα άτομο..

Όσα θα δούμε στη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' την Κυριακή 9/10

Ο Μπάμπης νιώθει ότι η Ξένια τον υποτίμησε ως ομιλητή, ο Μηνάς είναι σε δυσμένεια, ο Δημήτρης γοητεύει την Καίτη και ο Άγγελος είναι στα πρόθυρα της τρέλας. Yστερα από ένα ατύχημα, η Βέλη τρομάζει και νιώθει ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί απ’ όλους τους πιθανούς κινδύνους. Πόσο θ’ αντέξει όμως ο Aγγελος αυτή τη νέα πραγματικότητα;

Ο Δημήτρης, πάλι, για να δείξει στην Καίτη το ενδιαφέρον του, και με πρόσχημα το ραβανί που του έφτιαξε, της προσφέρει ένα τριαντάφυλλο. Η Καίτη δεν μένει αδιάφορη από αυτή την κίνηση και γοητεύεται. Ο Ηλίας όμως βρίσκει τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του. Στο μεταξύ το κόλπο του Μηνά με το νοσοκομείο στρέφεται εναντίον του και ενώ η Βούλα τον έχει στον πάγο, ο Βαγγέλης προσπαθεί να το παίξει «πυροσβέστης».

Η Ξένια έχει καλεσμένο τον Χάρη στην εκπομπή της να μιλήσει για το bulling κατά των γυναικών οδηγών, αλλά δεν προλαβαίνει να το πει στον Μπάμπη, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τον πλέον κατάλληλο ομιλητή γι’ αυτό το θέμα. Ο Αγγελος και η Βέλη δίνουν στο μωρό μια μπλούζα του Κανάτη για να το ηρεμήσουν. Ομως ο Κανάτης δείχνει να μη θέλει να μοιραστεί αυτή τηn μπλούζα…

Στο μεταξύ η Καίτη ζηλεύει που η Μένη καλοπερνάει με τον Παπαναστάση στην Ιταλία και βλέπει όλο καινούρια πράγματα. Ο Ηλίας αποφασίζει να της κάνει έκπληξη ένα Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο. Ομως η Καίτη του κάνει μεγαλύτερη έκπληξη!

Η Βούλα πάλι πιστεύει στην αθωότητα του Βαγγέλη, σχετικά με μια πρόσφατη κλοπή, αλλά ο Μηνάς είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο λαδοπόντικας. Τέλος, η Ξένια κάνει εκπομπή με θέμα ««τα πρότυπα ομορφιάς, όμορφα καίγονται». Η Λίλα όμως της αλλάζει τη γνώμη…

Το spoiler του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την 10η σεζόν της Μουρμούρας

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το πρωί της Τρίτης (26/7) μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την δέκατη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», δίνοντας ένα δυνατό spoiler για τον χαρακτήρα του.

«Η σεναριακή πρόταση είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου. Και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος γιατί θα πέσω στα κόκκινα. Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία γιατί η ρήξη θα πάει για 15 επεισόδια και δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί», είπε αρχικά σχετικά με το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, είπε: «Ως πολίτης δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν περνάω καθόλου καλά. Πιστεύω ότι οι πολιτικές δεν έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα πίσω από όσα βλέπουμε εμείς.

Οι υπερεξουσίες δεν θέλουν ικανούς πολιτικούς αλλά υπαλλήλους. Το όραμα του πολιτικού δεν μπορεί να ανθίσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει. Όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, ο άνθρωπος δεν υπάρχει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα για το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (23/9) - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Ξένια θέλει το επόμενο βήμα στη σχέση τη με τον Μπάμπη - Εκείνος έχει άλλα σχέδια