Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ώρα της κρίσης έφτασε, και το μεγάλο τέλος είναι κοντά για την σειρά που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, εξαιτίας της ανατρεπτικής πλοκής της και των ερμηνειών που καθήλωσαν τους τηλεθεατές. Η σειρά Άπιστος λοιπόν φτάνει στο τέλος της, και αυτή την εβδομάδα μην χάσετε τις ραγδαίες εξελίξεις!

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Άπιστο

Δευτέρα 10/10

Η Ασιγιά επιστρέφει και καταφέρνει να χειραγωγήσει τον Βολκάν για να στρέψει τα πράγματα προς το μέρος της. «Αφού θέλεις να είμαστε ξανά μαζί, τότε το βράδυ θα πεις στην Ντερίν ότι θα τη χωρίσεις επειδή με αγαπάς και μετά θα έρθεις εδώ να γευματίσουμε μαζί», του λέει και εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα ακόμα στην Ντερίν γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε.

Η Ασιγιά καταλαβαίνει το ψέμα του και εμφανίζεται απρόσκλητη στο σπίτι όπου λέει στην Ντερίν: «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα». Η Ντερίν αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει: «Θέλεις να με τρελάνεις;», της φωνάζει και ο Βολκάν με την Γκιονούλ προσπαθούν να την αποτρέψουν από το να κάνει κάποια τρέλα. Ομως η Ντερίν τελικά μαχαιρώνει τον Βολκάν.

Τρίτη 11/10

Ο Βολκάν μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε! Τον αγαπάω τον άντρα μου». Ο Ονούρ αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη. Ευτυχώς την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη.

Στη συνέχεια εκείνη πάει να τον δει και εκείνος της λέει: «Ξέρω ότι δεν ήθελες να μου κάνεις κακό, αλλά ήθελες να σκοτώσεις την Ασιγιά! Αν δεν έμπαινε μπροστά θα είχες κάνει φόνο! Πώς ξέρω αν μελλοντικά δεν χάσεις την υπομονή σου και δεν κάνεις κακό στην κόρη μας; Πρέπει να συνέλθεις, έχεις αρχίσει να συμπεριφέρεσαι σαν τρελή». Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, όπου εξηγεί στην Ντερίν πως θα χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά, αυτή είναι η αλήθεια! Πάντα την αγαπούσα και δεν την ξεπέρασα ποτέ! Εσύ ήσουν το αποκούμπι για να μπορέσω να την ξεπεράσω! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη! Θα προσπαθήσω και θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να με συγχωρέσει μια μέρα και να είμαστε ξανά μαζί», της ομολογεί και πάει να φύγει.

Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε παράνομα την περιουσία της οικογένειάς της.

Άπιστος

Τετάρτη 12/10

Η Ντερίν σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα στον γκρεμό έπρεπε να είχαμε πεθάνει... Ομως σήμερα θα επιστρέψω σ’ εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει σ’ εκείνο το μέρος, ενώ παράλληλα ενημερώνει και τον Ονούρ. Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πέσει όταν φτάνει εκεί η Ασιγιά. Η Ντερίν της λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή της καθώς σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν την αγαπάει στα αλήθεια! «Η κόρη σου σε έχει ανάγκη», της τονίζει η Ασιγιά και καταφέρνει πριν γίνει το κακό να τη σώσει.

Τότε η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν στο ψυχιατρείο. Η Γκιονούλ είναι σε απόγνωση, ενώ ο Ονούρ της λέει: «Η Ντερίν είπε πως η Ασιγιά την έσωσε για δεύτερη φορά σ’ εκείνο το μέρος». Εκείνη στη συνέχεια λέει στην Ασιγιά: «Σ’ ευχαριστώ που έσωσες την κόρη μου. Δεν σε είχα πιστέψει τότε...» και εκείνη της απαντάει: «Ποτέ δεν με πιστέψατε! Ούτε με τον κύριο Χαλούκ. Παρόλο που ήσασταν εναντίον της σχέσης της με τον Βολκάν, δεν κάνατε όμως τίποτα για να αποτρέψετε όλο αυτό που έγινε! Τη δική μου την ευτυχία δεν τη σκέφτηκε κανένας σας». Την ίδια ώρα ο Βολκάν προφυλακίζεται καθώς η Ντερίν δεν είναι σε θέση να καταθέσει υπέρ του πως γνώριζε για την απόκτηση της ακίνητης περιουσίας του και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πέμπτη 13/10

Η μέρα για να βγει η Ντερίν από το ψυχιατρείο έχει έρθει και η Γκιονούλ είναι εκεί για να την παραλάβει. «Ο Ονούρ ήρθε;», ρωτάει τη μητέρα της και εκείνη της απαντάει: «Δεν έφυγε ποτέ». Στη φυλακή η Ντεριά επισκέπτεται τον Βολκάν που έχει γίνει σκιά του εαυτού του. «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς είμαι! Κανείς δεν έχει έρθει... Ούτε η Ασιγιά κι αυτό με πονάει πολύ! Ολοι με εγκατέλειψαν», ψελλίζει. Η Ντερίν πάει να βρει την Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που την έσωσε και η Ασιγιά της ζητάει να μεταβιβάζουν στη Ζεϊνέπ όσα έγραψε ο Βολκάν στον Αλί. Η Τζερέν μαθαίνει πως περιμένει αγόρι αλλά αποφασίζει να φύγει στην Κωνσταντινούπολη καθώς δεν θέλει να βρίσκεται εκεί όπου ο Σελτζούκ θα δημιουργήσει οικογένεια με τη Νιλ.

Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί για να τον παραλάβει και νιώθει πιο μόνος από ποτέ. Παράλληλα όλοι του οι λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμένοι και δεν έχει χρήματα. Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ -που έχουν γίνει ξανά φίλοι- το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητος και ουρλιάζει επειδή ο Ονούρ κρατάει τη Ζεϊνέπ αγκαλιά. Τότε η Ντερίν τον πλησιάζει και του λέει: «Είσαι έξω από τη φυλακή γιατί το αποφάσισα εγώ και όχι γιατί είσαι αθώος. Και ήθελα να βγεις έξω, γιατί τώρα δεν θα έχεις τίποτα!

Εκεί τουλάχιστον είχες ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαγητό! Επίσης να ξέρεις ότι σε απάτησα με τον Ονούρ! Και τώρα συγχαρητήρια γιατί μόλις κατέστρεψες την αποφοίτηση του γιου σου». Ο Αλί φεύγει και του λέει: «Εξαιτίας σου αυτή η μέρα αμαυρώθηκε και θα το θυμόμαστε πάντα», ενώ η Ασιγιά του επιτίθεται: «Μυαλό δεν έβαλες! Ποιος σε κάλεσε; Είσαι ανεπιθύμητος πια», και του αποκαλύπτει πως πούλησε το σπίτι της, ο Αλί θα φύγει στο Λονδίνο και αργότερα θα τον ακολουθήσει και εκείνη. Στη συνέχεια τον πηγαίνει στο σπίτι που έμεναν ως φρεσκοπαντρεμένοι και του αφήνει κρυφά χρήματα.

Άπιστος

Παρασκευή 14/10

Ο Σελτζούκ με τη Νιλ περιμένουν κορίτσι, η Γκιονούλ έχει αγοράσει σκάφος και μαζί με τη Τζαβιντάν κάνουν βόλτες στον Βόσπορο, ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στην Ντερίν, ενώ ο Βολκάν πάει στην παλιά γειτονιά και βλέπει το σπίτι όπου ζούσε με την Ασιγιά και κλαίει. Η Ασιγιά παίρνει το αεροπλάνο και πάει στο Λονδίνο να βρει τον γιο της!

Η τελευταία σκηνή μάς πάει 20 χρόνια μετά όπου βρίσκονται στον τάφο του Βολκάν ο Αλί και η Ζεϊνέπ, στην οποία έχει εξηγήσει όλη την ιστορία με τους γονείς τους. «Τον συγχώρεσες τον πατέρα μας;», τον ρωτάει η Ζεϊνέπ και εκείνος της απαντάει: «Τον συγχώρεσα γιατί κατάλαβα πως μόνο στον ίδιο έκανε κακό». Στη συνέχεια οι δυο τους λένε πως θα πάνε στο σπίτι της Ντερίν για φαγητό όπου θα περιμένουν και την Ασιγιά με τη δική της οικογένεια...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτος θρήνος στον Άπιστο - Πέφτει νεκρός ο...

Άπιστος: Του επιτίθεται με μαχαίρι και τραυματίζεται θανάσιμα! Χαροπαλεύει στην εντατική ο...