Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, ΣτΟργή, αλλάζει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού και επιστρέφει απόψε (7/10) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε την Αλίκη, τη φοιτήτρια που έδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά, να ζητάει από τη Γιατρό να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στη ΣτΟργή

Η Αλίκη, η νεαρή φοιτήτρια της Νομικής που στην πρώτη της επίσκεψη στη Γιατρό είχε διαλύσει κυριολεκτικά το γραφείο της, μετανιωμένη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της, στέλνει συνεχώς ανθοδέσμες και λουλούδια ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Γιατρός, αν και αρχικά είναι διστακτική, αποφασίζει τελικά να κλείσει εκ νέου ραντεβού μαζί της. Και τελικά αποδεικνύεται πως έκανε καλά, καθώς η ιστορία της Αλίκης κρύβει πολλή μοναξιά και πόνο και η Γιατρός προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί.

Στο μεταξύ, η Μάρω, που όσο κάνει συνεδρίες νιώθει όλο και καλύτερα, εξιστορεί τις δυσκολίες που πέρασε όταν αναγκάστηκε, ανήλικη ακόμα, να γίνει η μάνα για τα τέσσερα μικρότερα αδελφάκια της. Αυτό τη γέμισε ευθύνες που στην πορεία της ζωής της έγιναν βάρος. Από την άλλη, ο Γιάννης Μακρής εμφανίζεται στο ραντεβού του εμφανώς συντετριμμένος.

Η προηγούμενη συνεδρία τού ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις από όταν ήταν ένα φοβισμένο και αβοήθητο παιδί. Αλλά κυρίως συνειδητοποίησε ότι κι ο ίδιος αναπαρήγαγε παρόμοιες συμπεριφορές στον γιο του. Τέλος, η Γιατρός δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει…

Σοκάρει η Βασιλική Τρουφάκου με τις αποκαλύψεις για τον ρόλο της στη σειρά "ΣτΟργή"

Η Βασιλική Τρουφάκου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, ΣτΟργή, η οποία τα πηγαίνει καλά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, και βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής "Πρωινό μας" για να μιλήσει για τον ρόλο της και την εξέλιξη του σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως υποδύεται μία γυναίκα η οποία ενώ τα έχει όλα και δεν είναι φοβισμένη, επιλέγει να μείνει με έναν άνθρωπο που την κακοποιεί και προσπαθεί να βρει τρόπους για να βοηθήσει την σχέση της να κρατηθεί ζωντανή.

«Είμαι η Ειρήνη. Είμαι η σύντροφος του Ιωάννη Παπαζήση, είμαστε παντρεμένοι δηλαδή, ο οποίος είναι ένας κακοποιητικός σύντροφος. Χτυπάει, φωνάζει, εκφοβίζει, ωστόσο εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος αυτός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το γεγονός πως ο χαρακτήρας της θα ζητήσει βοήθεια από μία ειδικό: «Ζητάω, ναι, με έναν τρόπο να μπορέσουμε να κάνουμε θεραπεία ζεύγους. Δηλαδή, εγώ το απαιτώ με έναν τρόπο, γιατί εξηγώ ότι δεν πάει άλλο.

Και είναι μία γυναίκα η οποία είναι δυναμική, έχει τη δουλειά της, τα χρήματά της, την ανεξαρτησία της και είναι πολύ σημαντικό ότι στη σχέση αυτή δεν λέμε πουθενά ο (τηλεππτικός) Γιάννης "θα σε σκοτώσω άμα φύγεις", δηλαδή μένει και η ίδια επιλέγει κάθε μέρα τη βία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στοργή: «Θα πλήρωνα για μία...» - Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter για την πρεμιέρα

«Δεν θέλω να γράφουν για μένα!» - Η Βασιλική Τρουφάκου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη