Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένας από τους πιο αγαπητούς, αλλά και από τους πιο ταλαιπωρημένους χαρακτήρες της νέας καθημερινής δραματικής σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών, είναι σίγουρα η Μιράντα (δείτε όσα είχε εξομολογηθεί η Ευαγγελία Συριοπούλου για τον ρόλο της).

Η Μιράντα είναι ένα άτυχο πλάσμα αλλά πολύ δοτικό, έχει τα δικά της μυστικά, ωστόσο αυτό που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι ο έρωτάς της για τον Ντίνο, που είναι ο μεγάλος της έρωτας για το αφεντικό της. Εκείνος την εμπιστεύεται τυφλά, αλλά την καρδιά του την έχει κερδίσει η Αμαλία (δείτε εδώ το απίστευτο μυστικό που μαθαίνει για εκείνον), ή όχι;

Ζευγάρι προσεχώς ο Ντίνος και η Μιράντα;

Η Μιράντα δυσκολεύεται να κρύβει τα συναισθήματά της, και παρά την κακή συμπεριφορά του απέναντί της μερκές φορές, τον ακούει σιωπηλά. Την ίδια στιγμή όμως που ο Ντίνος παλεύει να τα βρει ξανά με την Αμαλία, αλλά αναγνωρίζει πως η γυναίκα που αγαπά δε θα είναι ποτέ στο πλάι του.

Τότε η Μιράντα που είναι πάντα εκεί για εκείνον, θα του σταθεί, και από ότι φαίνεται ίσως καταφέρει να τον κάνει να την δει με άλλα μάτια, κάτι που επιθυμούν διακαώς και οι τηλεθεατές! Θα τα καταφέρει; Ίσως και ναι...

Ο Παράδεισος των Κυριών

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στον Παράδεισο των Κυριών

O Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο: «Έμαθα θα πας στο σπίτι του Μπουραντά για φαγητό. Σου έχω πει, Μάρκο, ότι σε θωρώ δικό μου άνθρωπο κι αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι, καλύτερα να φύγεις. Ε, τι έγινε λοιπόν; Γιατί αυτό το δείπνο; Έχεις κάποια εξήγηση;», τον ρωτάει εκνευρισμένος.

Ντίνος Παράδεισος των Κυριών

Στο μεταξύ ο Πάρης πλησιάζει την Αμαλία και της λέει: «Ζήτησα από τους γονείς μου να ακυρωθεί ο αρραβώνας μας», τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο».

Παράλληλα όμως οι γονείς τους δεν δέχονται την πρόταση του Πάρη και τόσο ο Αποστόλης όσο και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μπορεί να αντιληφθεί...» - Η Γωγώ Μπρέμπου μιλάει ανοιχτά για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών»

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Τα αποτυπώματα ανήκουν στον...» - Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα για τον Ντίνο