Από Στέλλα Μούτσιου

Στο σημερινό (6/10) επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών θα συμβούν πολλά. Ο Πάρης θα αποκαλύψει στη μητέρα του μία μεγάλη αλήθεια, ενώ η σχέση του με την Αμαλία, θα σταθεί η αφορμή για έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα σε δύο ισχυρούς άντρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αποστόλης κι ο Χριστόφορος έρχονται σε σύγκρουση εξαιτίας της διάλυσης του αρραβώνα των δύο παιδιών. Ο Αποστόλης επισκέπτεται έξαλλος το σπίτι του Μπουραντά, όμως ο Χριστόφορος είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση για το γεγονός πως ο Πάρης διέλυσε τους αρραβώνες και απαιτεί εξηγήσεις.

Σε δύσκολη θέση ο Χριστόφορος και η Βικτώρια στον Παράδεισο των Κυριών

«Η Αμαλία δεν αντέχει ούτε στο ένα μέτρο τον Πάρη. Δε λέω καλός καλός κι ο δικός μου, αλλά δεν είναι και βλάκας. Ούτε κανάς ανώμαλος», του λέει. «Να με συγχωρείς Αποστόλη, αλλά ο γιος σου διέλυσε τον αρραβώνα, όχι η Αμαλία. Μην τα ρίχνετε όλα επάνω μας. Εμείς τον κρατήσαμε τον λόγο μας», του απαντά ο Χριστόφορος.

«Σιγά, στα λόγια κι εγώ καλός είμαι. Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας ότι η κόρη σου έσπρωξε τον γιο σου σε αυτήν την απόφαση», συνεχίζει ο Αποστόλης.

Ανάμεσά τους, όμως, βρίσκεται και η Βικτώρια, η οποία προτείνει να το σκεφτούν όλοι σήμερα και αύριο να βρεθούν το πρωί να το συζητήσουν πιο ήρεμα: «Εμένα μ’αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες. Το ξέρετε ότι η Αμαλία έστειλε την παραδουλεύτρα σας να πάει ραβασάκι στο μαγαζι του Παπακώστα;», τους ρωτάει, ωστόσο εκείνος.

Με αποτέλεσμα ο Χριστόφορος κι η Βικτώρια να βρεθούν σε κατάσταση σοκ με την αποκάλυψη του. Η Βικτώρια τον διαβεβαιώνει ότι ο Παπακώστας δεν υπάρχει, αλλά ο Αποστόλης είναι ανένδοτος. «Από υποσχέσεις χορτάσαμε», επισημαίνει και αποχωρεί.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα αναλυτικά

Μπορεί η σχέση του Ντίνου με την Αμαλία στον Παράδεισο των Κυριών να μην πηγαίνει και τόσο καλά, ωστόσο στο αποψινό (6/10) επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA ο νεαρός επιχειρηματίας θα δεχθεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Ντίνος δεν σταματάει να ψάχνει τι έχει γίνει στη ζωή του Αριστείδη και ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του, καθώς και ο ίδιος κινδυνεύει άμεσα, όπου ξαφνικά δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, γεγονός που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μια αιφνίδια επίσκεψή του λίγο αργότερα στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή.

Ο Ντίνος μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και το ερώτημα είναι αν τελικά καταφέρει να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα. Παράλληλα όμως ένα σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και οι αντιδράσεις που θα προκαλέσει θα είναι τεράστιες.

Ο Παράδεισος των Κυριών νέο επεισόδιο 6/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Πλαΐνη από τον «Παράδεισο»

Σμαράγδα Αδαμοπούλου για τον Παράδεισος των Κυριών: «Υπάρχει μυστήριο και...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Αριστείδη