Από Ελένη Μήτση

Μια σοκαριστική σκηνή προβλήθηκε την Τετάρτη 5/10 στο Σασμό αφού το πάθος και η οργή των Βρουλάκηδων για εκδίκηση μετατράπηκε σε ένα σχέδιο θανάτου και εξόντωσης του Αστέρη.

Έτσι λοιπόν, παρά τις εντολές της γιαγιάς Ειρήνης να μην πειράξουν κανέναν, το σόι δεν υπακούει και έτσι αποφασίζει να κάνει μια επίθεση με χειροβομβίδες στο πατρικό του. Ο άντρας πέφτει κάτω λιπόθυμος με την υγεία του να είναι σε κρίσιμο κατάσταση (δείτε εδώ την αντίδραση της Αργυρώς μετά την επίθεση).

Η σοκαριστική επίθεση στο σπίτι του Αστέρη

Νεκρός ο...

Στον Σασμό, ο Παύλος, παρότι έχει δώσει τον λόγο του στη γιαγιά Ειρήνη να μην πάρει εκδίκηση, ο όρκος πάνω στο μνήμα του Άγγελου είναι πιο δυνατός. Την ίδια στιγμή μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Κι όταν ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου συλλαμβάνεται, τόσο ο Παύλος όσο και η Άσπα αποφασίζουν να το ξεπληρώσουν με αίμα.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Τα πράγματα γίνονται όπως ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει και ο Κώστας συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή.

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό και κυρίως για την Άσπα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα. Λίγο αργότερα και μετά από το μνημόσυνο του αγαπημένου της, η Άσπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση αισθάνεται την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Άγγελου.

Σασμός Άσπα

Εκεί ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και αμέσως καταλαβαίνει πως ο Άγγελος ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου. Και μόνο στη σκέψη του και στην ιδέα ότι ο Κώστας για άλλη μια φορά της κατέστρεψε τη ζωή και την ευτυχία της, παίρνει μια μεγάλη απόφαση: «Δεν σου αξίζει να ζει, κάθαρμα», μονολογεί και σχεδιάζει πώς θα τον εκδικηθεί.

Λίγο αργότερα, η Άσπα επισκέπτεται στο σπίτι τον Παύλο και του ζητά να κάνει αυτό που ορκίστηκε: «Δεν μου αρκεί που αυτός μπήκε στη φυλακή. Δεν θέλω να ζει, να αναπνέει καν, όταν ο Άγγελός μου είναι κάτω από το χώμα. Παύλο, σε παρακαλώ κάνε κάτι να ησυχάσει η ψυχή του. Θέλω να πάρεις εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου», του λέει… Η δίψα τής Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος: Θα κάνει αυτό που νομίζει σωστό; Θα κάνει αυτό που πρέπει και λέει η καρδιά του ή θα ακούσει τις παρακλήσεις της γιαγιάς και της Μαρίνας;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Για πρώτη φορά - Στα μαχαίρια Βασιλική και Μαθιός

Σασμός: Η Άσπα βάζει σε εφαρμογή ένα αιματηρό σχέδιο - Διψάει για εκδίκηση