Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» από την πρώτη μέρα που μπήκε στο πρόγραμμα του σταθμού "σαρώνει" σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια. Το TV24 έχει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη σειρά που μας έχει μαγέψει...

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στον Παράδεισο των Κυριών

O Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο: «Έμαθα θα πας στο σπίτι του Μπουραντά για φαγητό. Σου έχω πει, Μάρκο, ότι σε θωρώ δικό μου άνθρωπο κι αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι, καλύτερα να φύγεις. Ε, τι έγινε λοιπόν; Γιατί αυτό το δείπνο; Έχεις κάποια εξήγηση;», τον ρωτάει εκνευρισμένος.

Ντίνος Παράδεισος των Κυριών

Στο μεταξύ ο Πάρης πλησιάζει την Αμαλία και της λέει: «Ζήτησα από τους γονείς μου να ακυρωθεί ο αρραβώνας μας», τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο».

Παράλληλα όμως οι γονείς τους δεν δέχονται την πρόταση του Πάρη και τόσο ο Αποστόλης όσο και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Μυστηριώδες τηλεφώνημα βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες

Ο Ντίνος δεν σταματάει να ψάχνει τι έχει γίνει στη ζωή του Αριστείδη και ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του, καθώς και ο ίδιος κινδυνεύει άμεσα, όπου ξαφνικά δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, γεγονός που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μια αιφνίδια επίσκεψή του λίγο αργότερα στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή. Ο Ντίνος μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και το ερώτημα είναι αν τελικά καταφέρει να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα. Παράλληλα όμως ένα σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και οι αντιδράσεις που θα προκαλέσει θα είναι τεράστιες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μπορεί να αντιληφθεί...» - Η Γωγώ Μπρέμπου μιλάει ανοιχτά για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών»

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Τα αποτυπώματα ανήκουν στον...» - Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα για τον Ντίνο