Από Στέλλα Μούτσιου

Στο σημερινό (4/10) επεισόδιο του Σασμού προβλήθηκε η σκηνή που ολόκληρη η οικογένεια Βρουλάκη μαζεύτηκε στο σπίτι για να θρηνήσει τον Άγγελο. Εκεί έφτασε και ο Αστέρης, τον οποίο η Αργυρώ είδε και βγήκε αμέσως έξω, όμως ο Παύλος (ο οποίος θα ανοίξει ξανά την βεντέτα με τον Μαθιό) κατάλαβε τι τρέχει και βγήκε έξω για να τον διώξει.

Αμέσως άρχισε να τον ρωτάει τι γύρευε εκεί και του φώναζε πως αν δεν έφευγε οι συνέπειες θα ήταν δραματικές: «Μη τολμήσεις κακομοίρη μου και ξαναπλησιάσεις τούτο το σπιτικό, γιατί θα μπεις στην κάσα που είναι ο Άγγελος και θα σε κλαίει η μάνα σου, όπως κλαίμε τον Άγγελο τώρα».

Η ανατριχιαστική σκηνή του Αστέρη και του Παύλου Βρουλάκη στον Σασμό

Αποθέωση για τον Αυγουστίδη στο Twitter

Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση με τον Σασμό, όμως το κοινό που παρακολουθεί φανατικά το σίριαλ υπάρχει ακόμα και την Τρίτη 4/10 επέλεξε να σχολιάσει στο Twitter την συνάντηση του Αστέρη με τον Σταύρο και τον γιο του.

Η αντίδρασή του και τα λόγια του συγκίνησαν τους τηλεθεατές, οι οποίοι αντιπαθούν τον σύντροφο της Αργυρώς και μάλιστα υποκλήθηκαν στο ταλέντο του Ορφέα Αυγουστίδη, διότι τους μετέφερε τα συναισθήματά του σε ακραίο βαθμό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή του - Η Αργυρώ τον σταματάει πριν...

Πώς τα πήγε ο ALPHA στην τηλεθέαση του Σεπτεμβρίου