Από Στέλλα Μούτσιου

Η Νατάσα Εξηνταβελόνη που υποδύεται την Αμαλία στον Παράδεισο των Κυριών βρέθηκε στο Happy Day και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, δεν αποκάλυψε όμως τι θα συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Ντίνο, αλλά και με τον πατέρα της, Χριστόφορο.

Γι' αυτό, λοιπόν, θα φροντίσουμε εμείς. Η Αμαλία, όσο κι αν αγαπάει τον μπαμπά της και ξέρει πως η υγεία του κινδυνεύει, δεν θέλει με τίποτα να παντρευτεί τον Πάρη, αφού η καρδιά της ανήκει στον Ντίνο. Αυτή είναι και η αιτία που θα την οδηγήσει σε μία απόφαση που θα επηρεάσει σε άσχημο βαθμό την σχέση τους.

Η Αμαλία το σκάει στον Παράδεισο των Κυριών

Ανακοινώνει, δηλαδή, στον Χριστόφορο πως θα κάνει ότι θέλει και πως ο γάμος που τόσο επιθυμεί δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ και μάλιστα κανονίζει ένα ραντεβού με τον Ντίνο, με σκοπό να ξανασμίξουν. Εκείνος, φυσικά, ενθουσιάζεται και δέχεται να τη συναντήσει.

Η Πολυξένης, όπως πάντα, είναι η μόνη που την καταλαβαίνει και θα τηνβοηθήσει να ετοιμάσει την απόδρασή της. Η ίδια μαζεύει, παράλληλα, και κάποια από τα πράγματά της για να το σκάσει και τρέχει να συναντήσει τον καλό της.

Ο Παράδεισος των Κυριών Αμαλία Ντίνος

Δυστυχώς, ο πατέρας της την περιμένει απέξω. Οργίζεται και αφού ξεσπά, την αρπάζει και την γυρίζει σπίτι με το ζόρι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος καβγάς ανάμεσά τους. Ο Ντίνος, από την άλλη πλευρά, περιμένει μάταια την αγαπημένη του, εφόσον δε θα εμφανιστεί ποτέ.

Έξαλλος ο Ντίνος με τον Μάρκο - «Σου έχω πει ότι...»

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» από την πρώτη μέρα που μπήκε στο πρόγραμμα του σταθμού "σαρώνει" σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια.

O Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο: «Έμαθα θα πας στο σπίτι του Μπουραντά για φαγητό. Σου έχω πει, Μάρκο, ότι σε θωρώ δικό μου άνθρωπο κι αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι, καλύτερα να φύγεις. Ε, τι έγινε λοιπόν; Γιατί αυτό το δείπνο; Έχεις κάποια εξήγηση;», τον ρωτάει εκνευρισμένος.

Ντίνος Παράδεισος των Κυριών

Στο μεταξύ ο Πάρης πλησιάζει την Αμαλία και της λέει: «Ζήτησα από τους γονείς μου να ακυρωθεί ο αρραβώνας μας», τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο».

Παράλληλα όμως οι γονείς τους δεν δέχονται την πρόταση του Πάρη και τόσο ο Αποστόλης όσο και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Μισεί θανάσιμα την Αμαλία αλλά... - Το μυστικό που θα μάθει η 'Όλγα και θα ανατρέψει τα πάντα για τον μοναχογιό της

«Δεν μπορεί να αντιληφθεί...» - Η Γωγώ Μπρέμπου μιλάει ανοιχτά για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών»