Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 3/10 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε η πρεμιέρα) και πέρα από το επιβλητικό μοναστήρι που είδαμε στη σειρά, παρακολουθήσαμε και το νυχτερινό κέντρο της οικογένειας Καστρινού, το οποίο έχει ο πατέρας του Πέτρου, Θέμης.

Ο Θέμης, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών παίζουν στη σειρά) είναι σκληρός, αμείλικτος, εύστροφος και τετραπέρατος. Έχει εξουδετερώσει πολλούς ανταγωνιστές προκειμένου να συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του. Ονειρεύεται να δει τον Πέτρο συνεχιστή των επιχειρήσεών του. Η γυναίκα του, η Αγγελική (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας της ηθοποιού που την υποδύεται), διαφωνεί με τις δουλειές του και δεν θέλει να μπλέξει σε αυτές ο γιος τους. Όταν αποκαλυφθεί η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, θα έρθει η σύγκρουση με τον πατέρα του.

Το νυχτερινό κέντρο του Μαύρου Ρόδου

Η εκπομπή Mega Καλημέρα, βρέθηκε στον χώρο όπου χρησιμοποιείται ως το νυχτερινό κέντρο της οικογένειας Καστρινού. Μεγάλος μέρος της υπόθεσης θα εκτυλιχθεί εκεί μέσα, δείχνοντας με ακόμη έναν τρόπο το πόσο αντίθετοι άνθρωπο είναι οι δύο πρωταγωνιστές. Από τη μία, μία νεαρή καλόγρια που νιώθει τη ζεστασιά του Μοναστηρίου και από την άλλη ένας πλούσιος νεαρός που διασκεδάζει κάθε βράδυ στο μαγαζί του μπαμπά του.

Τι θα δούμε απόψε (4/10) στο Μαύρο Ρόδο

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Έχε την από κοντά, πρέπει να...» - Άρχισαν οι πισώπλατες μαχαιριές στην οικογένεια Καστρινού

Μαύρο ρόδο spoiler: Σκληρό και αδίστακτο - Η Ελισάβετ κινδυνεύει από το ύπουλο σχέδιο της μητριάς της, Πολυξένης