Από Πέννυ Μαστοράκου

Το ερώτημα είναι ένα και δεν ξέρουμε και αν θα απαντηθεί. Γνώριζε τελικά κανείς ποια πραγματικά ήταν η Μυρτώ από τους Παγιδευμένους; Καθώς προχωρούν τα επεισόδια, ραγδαία προχωράνε και οι εξελίξεις, και όσα έρχονται στο φως σχετικά με την διπλή ζωή της νεαρής, η οποία ήταν κυριολεκτικά σαν μία άλλη προσωπικότητα.

Στα επεισόδια της εβδομάδας, οι εξελίξεις θα μας κόψουν την ανάσα μιας και κάποια πράγματα τα βλέπαμε να έρχονται, κάποια άλλα όμως είναι τόσο αρρωστημένα που δεν θα μας περνούσαν καν από το μυαλό, την ώρα που η οικογένεια Ροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με έναν ακόμη θάνατο...

Ο Νίκος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Μυρτώς

Ξέραμε ότι δεν είναι και το πιο πιστό άτομο στις σχέσεις του, αλλά δεν φανταζόμασταν πως ήθελε την Μυρτώ, και οι δυο τους είχαν αναπτύξει ένα ερωτικό δέσιμο κατά κάποιο τρόπο. Η υπόθεση άρχισε να γίνεται περίεργη όταν πέθανε η Μυρτώ και ο ίδιος άρχισε να φέρεται παράξενα ενώ μάλιστα ζητούσε από την κόρη του να τον βοηθήσει να διαγράψει κάποιες συνομιλίες.

Παγιδευμένοι

Στα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της, και τότε οι αρχές να το πήγαν στο τμήμα όπου και παραδέχτηκε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της αλλά δεν την είδε το βράδυ που την δολοφόνησαν. Όμως το γεγονός πως δεν έχει άλλοθι τον καθιστά νο1 ύποπτο.

Η Άννα μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για την αδερφή της

Στους «Παγιδευμένους», η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση, την ώρα που η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Δημήτρη για το πώς θα χειριστούν την υπόθεση.

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο (δείτε εδώ ποιος είναι) ή μήπως όχι;

Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία ο Δημήτρης να βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδελφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του.
Ολα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άντρας.

Η Αννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο, έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Το θέμα είναι αν θα της πει τελικά ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος.

Ο Κοσμάς στο μεταξύ υποψιάζεται ότι η Αννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του, υποψίες οι οποίες θα επαληθευτούν. Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο Δημήτρης και η Αννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

Παγιδευμένοι spoiler Άννα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για την Ειρήνη - Η τραγική φιγούρα της σειράς

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος Μαρκέτος αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια - Μαθαίνει καταλάθος για...