Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την αποθέωση του πρώτου επεισοδίου του από το Twitter, το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει απόψε (4/10) με καταιγιστικές εξελίξεις και τη μεγάλη επιστροφή της Ελισάβετ στο χωριό της και στο πατρικό της σπίτι.

Τι θα δούμε σήμερα (4/10) στο Μαύρο Ρόδο

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για την ηρωίδα της στο Μαύρο Ρόδο

«Είναι μία τόσο διαφορετική ηρωίδα, μια ηγουμένη σε μοναστήρι, μια γυναίκα που έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η ζωή της πια. Πέρασα υπέροχα, η ηγουμένη Θέκλα είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος, που όλες τις κοπέλες που μπήκαν νωρίς στο μοναστήρι, τις έβαλε να τελειώσουν το σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο…έχω πάρει πολλά στοιχεία της» δήλωσε.

«Η καλογερική είναι δύσκολη…δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα. Ωστόσο μου άρεσε που αποσύρθηκα για λίγο. Προσεύχομαι στην ανώτερη δύναμη που μας διέπει, γιατί πιστεύω πως η προσευχή είναι παρηγοριά, είναι δύναμη».

Σχετικά με τον ρόλο της ωστόσο συμπλήρωσε μεταξύ άλλων πως αυτό που την κέντρισε ήταν το γεγονός πως είναι ένας χαρακτήρας φωτισμένος, «Χωρίς παρωπίδες και μπαίνει στο μοναστήρι χορτασμένη από τη ζωή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Ακόμα και το κάπνισμά του μου είχε λείψει!» - Κακούρης και Διδασκάλου μιλούν μία ανάσα πριν την πρεμιέρα

«Αυτή η μαμά δεν είναι...» - Η Λουκία Παπαδάκη "σπάει" τη σιωπή της για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο