Από Ελένη Μήτση

Μυστήρια πολλά αλλά και στιγμές πόνου και αγάπης βλέπουμε να ξετυλίγονται μέσα από την νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'', στην οποία όλοι ασχολούνται με την δολοφονία της φοιτήτριας Μυρτούς.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10 θα δούμε τον Δημήτρη και την Άννα να συγκρούονται για να ναρκωτικά, που βρέθηκαν στο σπίτι του Θοδωρή με τον Σπύρο Μαρκέτο να μπαίνει στο διαμέρισμα και έτσι να μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια. Αφού θα επέλθει ρήξη, ο Μαρκέτος και η Ροδίτη θα έρθουν αισθητά πιο κοντά μεταξύ τους...

Απόσπασμα από το σημερινό 3/10 επεισόδιο των ''Παγιδευμένων''

Η Άννα μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για την αδερφή της

Στους «Παγιδευμένους», η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση, την ώρα που η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Δημήτρη για το πώς θα χειριστούν την υπόθεση.

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο (δείτε εδώ ποιος είναι) ή μήπως όχι;

Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία ο Δημήτρης να βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδελφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του.
Ολα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άντρας.

Η Αννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο, έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Το θέμα είναι αν θα της πει τελικά ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος.

Ο Κοσμάς στο μεταξύ υποψιάζεται ότι η Αννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του, υποψίες οι οποίες θα επαληθευτούν. Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο Δημήτρης και η Αννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

Παγιδευμένοι spoiler Άννα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Θρήνος για την οικογένεια Ροδίτη - Πεθαίνει ακαριαία...

Παγιδευμένοι: Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για την Ειρήνη - Η τραγική φιγούρα της σειράς