Από Ελένη Μήτση

Το νέο επεισόδιο για τους ''Παγιδευμένους'' επιτέλους έρχεται τη Δευτέρα 3/10 με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές μετά την κατάθεση του πατέρα της Άννας και της νεκρής Μυρτούς... Και οι δύο οικογένειες αναζητούν τον πραγματικό δολοφόνο της κοπέλας, λίγο την πριν ''σκάσει'' ένας νέος θάνατος.

Όσα θα δούμε στους ''Παγιδευμένους'' την Δευτέρα 3/10

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι;

Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον Αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άνδρας.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 4/10

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της, αντισυμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Θα της πει τελικά ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος; Ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του. Τι θα κάνει όταν οι υποψίες του επαληθευτούν;

Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

Παγιδευμενοι εξελιξεις νεας εβδομαδας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για την Ειρήνη - Η τραγική φιγούρα της σειράς

Παίζει στους «Παγιδευμένους» και ο ρόλος του είναι "σκοτεινός" - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Βραχάλη