Από Ελένη Μήτση

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουν οι πιστοί φίλοι του ''Άπιστου'' με το επεισόδιο της Δευτέρας 3/10 να προβάλλει όλες τις εξελίξεις για το υποχθόνιο παιχνίδι, που ετοιμάζει η Ασιγιά... την ώρα που η Ντερίν βλέπει το φόβο κατάματα.

Οι εξελίξεις για τον Άπιστο τη Δευτέρα 3/10

Η κα Γκιονούλ κάνει αισθητή την παρουσία της ήδη από την πρώτη μέρα στη Διοίκηση του νοσοκομείου, όμως αγνοεί την οργή του Βολκάν και τα δόλια σχέδια της Ασιγιά. Η Ασιγιά εκβιάζει τις καταστάσεις, οδηγώντας την Ντερίν στην απόλυτη παράνοια και σε μεγάλη ρίξη με τη μητέρα της. Καταφέρνει, όμως, τελικά, τον στόχο της, βάζοντας φρένο στα σχέδια της κυρίας Γκιονούλ.

Ο Σελτζούκ και η Νιλ πηγαίνουν ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος, αλλά οι σκιές από το παρελθόν τους ακολουθούν παντού… Η Ασιγιά οργανώνει μία απόδραση στο μέρος που γνωρίστηκαν ο Βολκάν και η Ντερίν. Το γεγονός αυτό εξοργίζει την Ντερίν, η οποία αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα σχέδια της Ασιγιά

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 4/10 στη σειρά

Οι αποκαλύψεις αφήνουν άφωνο τον Βολκάν κι αρχίζει να ξεσπάει προς κάθε κατεύθυνση. Κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτό το μάταιο παιχνίδι εκδίκησης… Ο Βολκάν εξαφανίζεται χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού βρίσκεται. Ο Αλί ανησυχεί πολύ και προβληματίζεται για το τι πραγματικά συμβαίνει στην οικογένειά του και αν τελικά η μητέρα του είναι τόσο αθώα, όσο θέλει να δείχνει.

Η κα Γκιονούλ έχει μία πρόταση για τον Σελτζούκ που θα ρίξει τον Βολκάν απότομα από τη θέση της κυριαρχίας του στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειας. Η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες και τη μοναξιά των πράξεών της

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Η παραμονή της Ασιγιά αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού

Άπιστος: Το υποχθόνιο παιχνίδι της Ασιγιά - Η Ντερίν αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο