Από Ελένη Μήτση

Επεισόδια γεμάτα ύπουλα σχέδια είναι όσα έχουμε παρακολουθήσει τελευταία στη σειρά ''Άπιστος'' με το νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 30/9 να προβάλλει όσα ετοιμάζει η Ασοιγιά μετά την παραμονή της...

Όσα θα δούμε στη σειρά ''Άπιστος'' την Παρασκευή 30/9

Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της.

Η υποψηφιότητά της για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου θα αποτελέσει το μεγάλο χτύπημα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα οδηγήσει τη σχέση τους στα άκρα. Το παιχνίδι εκδίκησης της Ασιγιά χτυπά φλέβα και η Ντερίν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο

Το ανατρεπτικό φινάλε τη σειράς

Δικαίωση είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει το φινάλε της σειράς «Άπιστος», αφού στο τέλος όλοι θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Η Ασιγιά την ηρεμία και την εκτίμηση που στερήθηκε, η Ντερίν θα βρει επιτέλους τη χαρά και ο Βολκάν θα τιμωρηθεί με την απόλυτη μοναξιά. Το TV24 σας παρουσιάζει καρέ-καρέ όλο το τελευταίο επεισόδιο.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Μετά τον χωρισμό της με τον Αράς, η Ασιγιά αποφασίζει επιτέλους να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Το σχέδιό της είναι να «πουλήσει» έρωτα στον Βολκάν πως δήθεν τον θέλει ξανά πίσω και την Ντερίν να την οδηγήσει στην τρέλα. Ο Βολκάν αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. Και το δίλημμα είναι μεγάλο: Για να γίνει ευτυχισμένος σμίγοντας ξανά με την Ασιγιά θα πρέπει με τον χωρισμό του από την Ντερίν να χάσει τα πλούτη που έχει! Εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά.

Άπιστος Βολκάν

Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και καταλαβαίνει πως δεν έχει μιλήσει στη γυναίκα του και έτσι εμφανίζεται απρόσκλητη. «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα», λέει στην Ντερίν, η οποία αρπάζει ένα μαχαίρι να της επιτεθεί, αλλά ο Βολκάν μπαίνει μπροστά να σώσει την Ασιγιά. Ο ίδιος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε».

Άπιστος Ασιγιά

Την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη. Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι όπου ζητάει από την Ντερίν να χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη», της ομολογεί και πάει να φύγει. Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειάς της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος (28/9): Ημέρα κρίσης για την Ασιγιά - Η απάτη ξεσκεπάζεται

Άπιστος: Του επιτίθεται με μαχαίρι και τραυματίζεται θανάσιμα! Χαροπαλεύει στην εντατική ο...