Από Ελένη Μήτση

O κακός χαμός έχει προκληθεί στον Πλάτανο, αφού μετά την ατυχή στιγμή, που είχε η Σύλβια με τον Σώτο με τον Πέτρο να τους πιάνει στα πράσα, στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9 αναμένεται να δούμε τα ευτράπελα, που θα δημιουργηθούν με τη μοιρασιά του πολύτιμου αυγού.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 30/9 στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Το πολύτιμο αβγό μας βρίσκεται κομμένο στα δύο και οι νέες «ιδιοκτήτριες» αποχωρούν η καθεμιά με το μισό της, αφήνοντας τον Σώτο και τον Πετράν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το νέο διαδίδεται γρήγορα στο χωριό και όλοι εύχονται να αποκτήσουν ένα κομμάτι του θησαυρού, με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία. Το νέο φτάνει και στο Φωτεινό όμως, όπου η μάνα του Τζίμη ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από τους Πλατανιώτες για όσα κάνανε στον γιο της.

Η Κατερίνα, πάλι, ετοιμάζεται να κάνει τον Τζώρτζη υπεύθυνο άνθρωπο και επιστρατεύει όση υπομονή διαθέτει μαζί με ένα... σκυλάκι. Ο Κανέλλος περνάει το στάδιο της κατάθλιψης και είναι απαρηγόρητος, την ώρα που η Χρύσα είναι αγχωμένη, αφού δεν έχει πια πελατεία στο καφενείο. Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος, όταν μάθει τι έγινε με το πολυπόθητο αβγό του και ποια θα είναι η τύχη του μικρού Τυμπανιστή, που έχει μάθει... μεγάλα μυστικά;

«Η Φιλιώ θα γινόταν η καλύτερη γιαγιά του κόσμου»

Αφού χώρισε τον άντρα της, ερωτεύτηκε τον Ηλία, δέχτηκε την Κατερίνα για νύφη της και ανέχεται την τσιγκουνιά του αγαπημένου της, η Φιλιώ είναι έτοιμη να αναλάβει νέες αρμοδιότητες στον λατρεμένο «Πλάτανο». Η Θεοδώρα Σιάρκου που την υποδύεται μιλά στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί, για όσα θα φέρει η νέα σεζόν.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τρίτη σεζόν...

«Από αρχές Σεπτέμβρη, λοιπόν, επιστροφή στη μικρή οθόνη. Οι αγαπημένοι μας τηλεθεατές θα απολαύσουν τους Πλατανιώτες και όχι μόνο σε νέες περιπέτειες».

Περιμένατε ότι οι περιπέτειες αυτών των ηρώων θα έχουν συνέχεια;

«Είναι πολύ ευχάριστο που το κρατικό κανάλι αποφάσισε να συνεχίσει για τρίτη χρονιά αυτή τη σειρά και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό. Ημουν σίγουρη για τις δύο χρονιές, την τρίτη δεν την περίμενα. Αυτό σημαίνει επιτυχία!».

Τη Φιλιώ πώς θα τη βρει η νέα σεζόν;

«Ανάστατη με τις απώλειες που έχει το χωριό της μετά την έκρηξη της βόμβας, ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο πως μπορεί να γίνει γιαγιά και ενώ είναι στο πλάι του Ηλία, βρίσκεται αντιμέτωπη με την τσιγκουνιά του».

Επανασυνδέθηκε με τον Ηλία, η σχέση τους όμως θα κρατήσει;

«Κανείς δεν ξέρει, ο χρόνος τι θα φέρει… Θα δείξει».

Θα τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Αγνωσται αι βουλαί της σεναριογράφου».

Θεοδώρα Σιάρκου Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Και τι θα γίνει με τον γιο του; Η ηρωίδα σας, τελικά, δέχτηκε την Κατερίνα! Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον εντάσεις;

«Η Φιλιώ έχει κάνει συμμαχία πλέον με την νύφη της και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον γιο της, όταν εκείνος κάνει πράγματα που δεν της είναι αρεστά, όση αδυναμία κι αν του έχει».

Θα δούμε τη Φιλιώ να έρχεται κοντά με τους άλλους Πλατανιώτες; Ή με νέους κατοίκους του χωριού;

«Με όλους θα έρθει κοντά η Φιλιώ. Μην ξεχνάμε πως είναι η επίσημη γιατρέσσα του Πλατάνου, όλο και κάποιος θα πέσει στην ανάγκη της. Υποψιάζομαι, όμως, πως θα αναλάβει και νέες αρμοδιότητες στο χωριό».

Θα αποκτήσει εγγονάκι; Πώς θα ήταν αλήθεια σε αυτόν τον ρόλο;

«Η καλύτερη γιαγιά του κόσμου! Το εγγόνι πάνω απ’ όλα».

Τι άλλο σχεδιάζετε τον επόμενο χειμώνα;

«Είμαι σε συζητήσεις για κάποια θεατρική παράσταση, αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η “Μικρασία” θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στα τέλη του Σεπτέμβρη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Εγκέφαλος στριμώχνει για τα καλά τον Πετράν - Η κίνηση που θα αναστατώσει το χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (28/9): Σοκ στο χωριό - Η Βαλέρια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας