Από Ελένη Μήτση

Η νέα ψυχολογική σειρά του ΣΚΑΪ, Στοργή έχει ήδη προβάλλει δύο επεισόδιο με το τρίτο και συγκλονιστικό να αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα 3/10. Οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες, αφού το κοινό φάνηκε να ανταποκρίθηκε σε ένα ποσοστό σε όσα συμβαίνουν στο ιατρείο της ψυχιάτρου...

Οι εξελίξεις για τη ''Στοργή'' στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10

Η Αλίκη, μια αλλόκοτη κοπέλα με αντικοινωνική συμπεριφορά, μετά από ένα περιστατικό που της συνέβη στην τελετή αποφοίτησής της από τη Νομική Σχολή, επισκέπτεται τη Γιατρό που υποδύεται η Μαρία Ναυπλιώτου. Όμως, μπαίνοντας στο γραφείο τα κάνει όλα άνω κάτω, φέρνοντάς τους όλους στα όριά τους. Η Γιατρός αρνείται να την αναλάβει και την παραπέμπει σε άλλον συνάδελφο.

Ο Γιάννης Μακρής πηγαίνει για την πρώτη του συνεδρία, που φέρνει στο φως παιδικά τραύματα, από τη δύσκολη σχέση με τον σκληρό και κακοποιητικό πατέρα του.

Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter για την πρεμιέρα

Μπορεί το γεγονός πως ο Ιωάννης Παπαζήσης να παίζει στο πλευρό της φερόμενης συντρόφου του, Αναστασία Παντούση, στην ΣτΟργή, να είναι από μόνος του ένας λόγος για να δει κανείς την σειρά, ωστόσο δεν είναι ο μόνος.

Το κοινό συντονίστηκε και τα πρώτα λόγια είναι πολύ θετικά, ιδιαίτερα για την Μαρία Ναυπλιώτου, την οποία και αποθεώνουν στο Twitter, όπως και την πλοκή, αλλά και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του σίριαλ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στοργή - Αποκλειστικό: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ - Τα πρόσωπα «κλειδιά» για την υπόθεση

Κωνσταντίνος Λάγκος - Στοργή: «Ο Δαμιανός έχει αδυναμίες...»