Από Στέλλα Μούτσιου

Στο κανάλι της ΕΡΤ δύο είναι οι βασικές σειρές που κρατούν συντροφιά στο κοινό το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος για το σίριαλ "Φλόγα και άνεμος" (δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα) και το "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ". Όσον αφορά το δεύτερο έργο, λοιπόν, οι εξελίξεις του σημερινού (1/10) επεισοδίου είναι σοκαριστικές.

Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ"

Επεισόδιο 43ο

Η Κατερίνα φοβάται πως αυτή τη φορά χώρισε οριστικά με τον Αλέξανδρο. Ο Αντρέας υποψιάζεται πως η Νατάσα έστησε το ρεπορτάζ με τον δημοσιογράφο. Η Μαρκέλλα το πιστεύει και τσακώνεται με τη Νατάσα που απογοητευμένη από τη φίλη της, ζητάει από την Ιωάννα να τη βοηθήσει να αποκαλύψει ποιος έδωσε στοιχεία για την κλινική.

Η Κέλλυ υποψιάζεται πως η Κατερίνα αρέσει στον Νικολαΐδη και την προειδοποιεί. Η Λουκία απειλεί τον Δημήτρη πως θα τα πει όλα στην Κατερίνα γι’ αυτόν και τη Ροζαλία και ο Αλέξανδρος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το φιλί της επανένωσης της Γερονικού και του Τσιμιτσέλη στη σειρά

Μπορεί η σειρά της ΕΡΤ "Φλόγα και Άνεμος" να αποθεώθηκε στο Twitter από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ωστόσο και το σίριαλ "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" που έκανε πρεμιέρα τις προάλλες με την δεύτερη σεζόν του, ξεσήκωσε τα πλήθη και ο λόγος κρύβεται πίσω από την σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού.

Μπορεί στο τέλος του πρώτου κύκλου οι χαρακτήρες που υποδύονται να ήταν απομακρυσμένοι, όμως ήρθε η επανασύνδεσή τους και όλοι "έλιωσαν" με το παθιασμένο φιλί τους που έφερε την επιβεβαίωση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island, πρεμιέρα Asia Express, σειρές και ταινίες - Ποιοι έκαναν την διαφορά στην τηλεθέαση της Παρασκευής 30/9

Τα Νούμερα: «Δεν μπορούμε πλέον να αντισταθούμε!» - Παραλήρησε το Twitter με την είσοδο του Μαζωνάκη στο επεισόδιο