Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί για τη νέα μουσική σειρά της ΕΡΤ ''Τα νούμερα'', η οποία έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Αυτή τη φορά 30/9, ο Τζόναθαν καλεί στην «Νέα Μάντρα» τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται... Η μάντρα του Αττίκ έχει το χάρισμα να κάνει τις πιο ακραίες μίξεις, ωστόσο και εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτής...

Το trailer για το νέο 30/9 επεισόδιο της μουσικής σειράς ''Τα νούμερα''

Ο Μαζωνάκης θα φέρει τα πάνω κάτω με την εισβολή του στο επεισόδιο

«Τα Νούμερα» έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, ωστόσο δεν επαναπαύονται και έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια. Τα πρόσωπα που εισβάλλουν είναι ανατρεπτικά και, μάλιστα, στο τελευταίο πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) καλεί στην «Νέα Μάντρα» τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο Δεληβοριά. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται. Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) του δείχνει με πολύ συγκινητικό τρόπο πως έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Μαζώ από όσα νομίζει.

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα ΕΡΤ

Ο Φοίβος πάει ενθουσιασμένος να τον βρει – εκείνος όμως βρίσκεται σε μια περίεργη φάση: θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει…τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μια εμμονή με την ανατολίτικη φιλοσοφία και θέλει με τη βοήθεια μιας γιόγκι να… αιωρηθεί. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) παίρνει συνεχώς μυστηριώδεις κλήσεις από την τροχαία για ένα αυτοκίνητο που δεν του ανήκει. Όλα αυτά, φέρνουν ένα απολαυστικό λάιβ στη Μάντρα, όπου το λαϊκό συναντά την τζαζ, ο Θανάσης το αυθεντικό…Γκούτσι φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του ινφλουένσερ.

Τα Νούμερα Μαζωνάκης

Τα Νούμερα Γιώργος Μαζωνάκης

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00.

ΕΡΤ Τα Νούμερα

Τα Νούμερα φωτογραφίες

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα Νούμερα (23/9): Η Μποφίλιου στη φυλακή και η Σκορδά σε πρώτο πλάνο

2 κόντρα μεταξύ τους ξανθιές κυρίες εισβάλλουν στα ''Νούμερα'' - Νέο επεισόδιο στην ΕΡΤ1 με Νατάσσα Μποφίλιου και...