Από Ελένη Μήτση

Νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 29/9 για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ''Ποιος Παπαδόπουλος'' με το κοινό να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις εξελίξεις. Η συγκατοίκηση των δύο οικογενειών από ότι φαίνεται δε θα πάει και πολύ καλά, με τη βίλα να καταρρέει...

Οι εξελίξεις (29/9) για το ''Ποιος Παπαδόπουλος''

Ο Αρίστος και η Μελίνα ζητάνε από τον Γιάννη και την Περιστέρα να μην πουν ακόμα την αλήθεια στον κύκλο τους για την σχέση που τους συνδέει και ψάχνουν να βρουν μια ιστορία για να λένε στους φίλους τους. Μια επίσκεψη όμως από τον Παύλο και την Λίλα, ένα φιλικό τους ζευγάρι που έρχεται λίγο νωρίτερα από ό,τι πρέπει, θα τους αναγκάσει όλους να αυτοσχεδιάσουν…

Ταυτόχρονα, η Εριέττα, κόρη της Λίλας και του Παύλου, προτείνει στα αγόρια να πάρουν κρυφά το αμάξι του μπαμπά της για βόλτα και καταφέρνει να πείσει ακόμα και τον Θάνο παρά τις αντιρρήσεις του. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο παππούς έχει βγει στην γύρα για να βρει σουντόκου, αλλά καταλήγει σε ένα πανάκριβο ντελικατέσσεν, όπου θα μπλέξει σε περιπέτειες.

Οι αντιδράσεις στο twitter με τη νέα σειρά ''Ποιος Παπαδόπουλος''

Η νέα κωμική σειρά του Αντ1, Ποιος Παπαδόπουλος, (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση στο δεύτερο επεισόδιο) φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τους τηλεθεατές οι οποίοι από την αρχή κιόλας του σημερινού επεισοδίου της Τετάρτης 28/9 έχουν αναπαυτεί βολικά στο Twitter και "κεντάνε" με τα επικά σχόλιά τους για τα όσα παρακολουθούν.

Όπως βλέπουμε οι μαμάδες έχουν πάρει τους κανονικού τους γιους για ψώνια, σε μία ύστατη προσπάθεια να έρθουν κοντά, και οι συνέπειες είναι καταστροφικές, και οι διάλογοι μεταξύ τους ένας και ένας. Είναι μεγαλωμένοι σε άλλους κόσμους και η συνύπαρξή τους είναι κάτι περισσότερο από απολαυστική και απόψε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος: Δεύτερη μέρα στον αέρα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης

«Σιγά μην κάτσω να δω τα μοιρολόγια του Σασμού» - Το twitter βγάζει μπροστά το ''Ποιος Παπαδόπουλος'' με διαφορά