Από Στέλλα Μούτσιου

Παρακολουθώντας το επεισόδιο των Παγιδευμένων το βράδυ της Τετάρτης 28/9, το Twitter "ξεσάλωσε" αφού δεν σταμάτησε να σχολιάζει την πλοκή και τις νέες εξελίξεις στη ζωή των πρωταγωνιστών. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που υποδύεται τον Δημήτρη, αρχικά εξαιτίας της πρώην συντρόφου του που έκανε την εμφάνισή της και στη συνέχεια εξαιτίας του έντονου ξεσπάσματός του.

Από τη μία προσπαθούσε να φωνάξει για να εξωτερικεύσει τον θυμό του και από την άλλη έκλαιγε γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον αδερφό του, αλλά και την γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του, την Άννα. Το γεγονός, λοιπόν, πως ένας τόσο ωραίος άντρας δείχνει μία ευαίσθητη πλευρά του στην κάμερα ήταν που "τρέλανε" και το κοινό.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Δημήτρη των Παγιδευμένων

Τα είπε όλα με μία λέξη ο Λαγούτης για την συνεργασία του με τον Λεβεντογιάννη

Το βράδυ της Τετάρτης 28/9 στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, η οποία και στο σημερινό επεισόδιο αποθεώθηκε από το κοινό (δείτε εδώ τα επικά σχόλια του Twitter).

O γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σειρά, για τους συναδέρφους του, ενώ μάλιστα με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρωταγωνιστή Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

«Είναι πολύ ωραίο το σενάριο. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερο παιδί. Είναι μία κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες τι φάση, αλλά είναι γ@@ω τα παιδιά. Είναι αγαπητός, ευθύς, ντόμπρος και είναι πολύ ωραία και η Μάρθα Λαμπίρη. Θα μείνει, θα δουλέψει χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της!» - To άτομο που στα χέρια του μαρτυρούσε η Μυρτώ

Παγιδευμένοι: Δεν το είχε προσέξει κανείς - Ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε από το 2ο επεισόδιο