Από Στέλλα Μούτσιου

«Τα Νούμερα» έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, ωστόσο δεν επαναπαύονται και έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια. Τα πρόσωπα που εισβάλλουν είναι ανατρεπτικά και, μάλιστα, στο τελευταίο πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τι θα συμβεί την Παρασκευή 30/9 στα Νούμερα

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) καλεί στην «Νέα Μάντρα» τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο Δεληβοριά. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται. Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) του δείχνει με πολύ συγκινητικό τρόπο πως έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Μαζώ από όσα νομίζει.

Τα Νούμερα

Τα Νούμερα ΕΡΤ

Ο Φοίβος πάει ενθουσιασμένος να τον βρει – εκείνος όμως βρίσκεται σε μια περίεργη φάση: θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει…τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μια εμμονή με την ανατολίτικη φιλοσοφία και θέλει με τη βοήθεια μιας γιόγκι να… αιωρηθεί. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) παίρνει συνεχώς μυστηριώδεις κλήσεις από την τροχαία για ένα αυτοκίνητο που δεν του ανήκει. Όλα αυτά, φέρνουν ένα απολαυστικό λάιβ στη Μάντρα, όπου το λαϊκό συναντά την τζαζ, ο Θανάσης το αυθεντικό…Γκούτσι φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του ινφλουένσερ.

Τα Νούμερα Μαζωνάκης

Τα Νούμερα Γιώργος Μαζωνάκης

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00.

ΕΡΤ Τα Νούμερα

Τα Νούμερα φωτογραφίες

Σαρωτική πρωτιά για την σειρά στο Τwitter

Πριν λίγες μέρες έκανε την πρεμιέρα της, και από τότε το κοινό έχει ξετρελαθεί! Ο λόγος για την σειρά της ΕΡΤ, η οποία αυτή τη σεζόν έχει επενδύσει όσο καμία άλλη φορά σε αυτό τον τομέα, «Τα Νούμερα» τα οποία μπορεί να μην ικανοποίησαν το κανάλι με τα νούμερα τηλεθέασης που έφεραν στην πρεμιέρα, ικανοποίησαν όμως τους τηλεθεατές.

Πράγματι, όπως και στο πρώτο επεισόδιο, η νέα σειρά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας στιγμή, έστησαν πανηγύρι στο Twitter, αποθεώνοντάς την στα σχόλια. Έτσι λοιπόν έκαναν και με το επεισόδιο της Παρασκευής 23/9 καθώς τους ξετρέλανε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχουν αλλάξει τα πάντα...» - Το τραγικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Τα Νούμερα: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς του Φοίβου Δεληβοριά