Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία μέρα το Twitter είχε στήσει καρτέρι (δείτε εδώ το ξέσπασμα των χρηστών στο προηγούμενο επεισόδιο) και ανυπομονούσε για την στιγμή που θα έβλεπε το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 27/9 του Παραδείσου των Κυριών!

Είναι γνωστό πως η σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και αδημονεί για κάθε επεισόδιο, και την έχει τοποθετήσει στις αγαπημένες του αυτής της σεζόν. Και σήμερα λοιπόν τα σχόλιά τους είναι επικά, καθώς σε όλα είναι διακριτή η αγωνία να δουν τις σημερινές εξελίξεις!

Χαμός στο Twitter με τα σχόλια για τον Παράδεισο των Κυριών

Τι χωρίζει την Βικτώρια με την Αμαλία και την ζηλεύει θανάσιμα;

Σε τι οφείλεται, όμως, η αντιζηλεία τους; Η Βικτώρια δείχνει να φθονεί την Αμαλία για πολλούς λόγους. Όλα ξεκινούν από τα παιδικά χρόνια της πρώτης, η οποία ένιωθε παραγκονισμένη σε σύγκριση με την αδερφή της, που ήταν και η μητέρα της δεύτερης.

Γι' αυτό δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία. Όμως, δεν είναι το παρελθόν της δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποία αισθάνεται ζήλεια απέναντι στη νεαρή κοπέλα. Οι δυο τους μένουν με τον Χριστόφορο, το πρώην σύζυγο της αδερφής της, ο οποίος δίνει όλη του την προσοχή στην Αμαλία και αυτό την εξοργίζει. Αυτό, λοιπόν, είναι που θα την φτάσει στα άκρα.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια κόντρα για τον Παράδεισο των Κυριών και το Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος - Τι συμβαίνει με ALPHA και ΑΝΤ1

Παράδεισος των κυριών: Φουντώνουν τα συναισθήματα της - Το ερωτικό γράμμα της Αμαλίας στον Ντίνο