Από Στέλλα Μούτσιου

Αφού η Φωτεινή αποκάλυψε τον θάνατο του Βασίλη και τόνισε πως πρόκειται για δολοφονία, θα έρθουν τα πάνω κάτω στα Τρία Μίλια. Ο Λευτέρης πιστεύει πως ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τον φόνο βρίσκεται ανάμεσα στα υπόλοιπα 4 πρόσωπα τα οποία θα αντιμετωπίσει κατάματα στο Δημαρχείο.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα Τρία Μίλια την Τρίτη 27/9

Επεισόδιο 72

Ο Τίμος, ο Γεράσιμος, ο Στέφανος, η Φωτεινή και η Άννα, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο δημαρχείο, όπου ο Λευτέρης τους ανακοινώνει πως είναι όλοι τους ύποπτοι για το φόνο του Βασίλη. Ο Τίμος αντιδράει, αλλά ο Λευτέρης τους λέει πως είναι σίγουρος ότι ο δολοφόνος είναι ένας από αυτούς. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Νικόλα και τον ρωτάει αν γνωρίζει τι είναι αυτό που μπορεί να της κρύβει ο Τίμος.

Ο Νικόλας προσπαθεί να αποφύγει την απάντηση, αλλά τελικά υποχωρεί και μοιράζεται μαζί της μια σημαντική πληροφορία. Ο Γεράσιμος, σε έντονο ύφος, ζητάει από τους γιους του να σταματήσουν να τσακώνονται μεταξύ τους και να αρχίσουν να συνεργάζονται. Ύστερα από αυτό, ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο τη μυστική συμμαχία, που έχουν σχηματίσει ο ίδιος μαζί με τον Ευθύμη, τη Φωτεινή και τον Λευτέρη. Η Ελένη κάθεται μόνη της στο μπαρ του Χάρη και αναλογίζεται το μυστικό που κουβαλάει και που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα...

Οι αποκαλύψεις του πρωταγωνιστή Γιάννη Ποιμενίδη για την σειρά

Αφού γύρισε (σχεδόν) τον κόσμο, αυτό το καλοκαίρι, επέστρεψε στη Δρακόνησο, καθώς έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ο Γιάννης Ποιμενίδης μιλά στο TV24 για τον ήρωά του στη σειρά του STAR «Τρία Μίλια» και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη συνέχεια μαζί του, κάθε απόγευμα στις 17.30.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Από το 2011 μέχρι και το 2020 είχατε έντονη παρουσία στη μικρή οθόνη. Το διάλειμμα που ακολούθησε ήταν συνειδητή επιλογή;

«Υπήρξε μια περίοδος μετά το “Αν ήμουν πλούσιος”, στην οποία οι προτάσεις που μου έγιναν δεν ήταν αυτό που έψαχνα και σε συνδυασμό με το ότι τα τελευταία χρόνια έκανα αρκετά γυρίσματα για καθημερινές σειρές, αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω ένα διάλειμμα. Επίσης ήρθε στη ζωή μας ένα υπέροχο κουτάβι, οπότε καταλαβαίνετε ότι πέρασα μαγικά».

Παρακολουθώντας αποστασιοποιημένα την τηλεόραση, και μάλιστα εν μέσω καραντίνας, τι σκέψεις κάνατε;

«Οι σκέψεις μου εν μέσω καραντίνας δεν είχαν να κάνουν με την τηλεόραση, αλλά με όλη αυτή την ιδιαίτερα περίεργη κατάσταση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Ακόμη θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώσαμε».

Γιάννης Ποιμενίδης Τρία Μίλια

Τα «Τρία Μίλια» τι σηματοδοτούν για εσάς;

«Τα “Τρία Μίλια” είναι μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων που έχουν όρεξη για δημιουργία. Σε αυτή την ομάδα λοιπόν νιώθω τυχερός που βρέθηκα, γιατί το να πηγαίνεις στη δουλειά σου με χαμόγελο είναι ευλογία».

Ο Στέφανος Ανδρεάδης είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσατε να έχετε στον περίγυρό σας;

«Ο Στέφανος είναι έξω καρδιά, ευγενικός και καλοσυνάτος. Υπάρχει όμως μία πτυχή αρκετά
σκοτεινή στον χαρακτήρα του και αυτό είναι αποτρεπτικό για να τον έχω στον περίγυρό μου. Οπότε θα φρόντιζα να κρατάω μία απόσταση».

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, αλλά φέρνει στο νησί έναν εχθρό! Θα κατανοήσει τι έχει κάνει; Μυστικά έχει;

«Σίγουρα δεν γνώριζε τι έκανε όταν προσκαλούσε στο νησί τον Βασίλη. Οταν αντιληφθεί τι έχει συμβεί πραγματικά θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος του. Ο Στέφανος σαν χαρακτήρας έχει μυστικά, τα οποία κρατά καλά κρυμμένα. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει».

Ο Βασίλης τελικά πόσο θα βοηθήσει στην κλινική;

«Αυτό είναι καλύτερα να το αφήσουμε αναπάντητο για να το δείτε στις οθόνες σας!».

Θα καταλάβει ο Στέφανος πως ο φίλος του έχει παρελθόν με τη Φωτεινή και, αν ναι, πώς θα το διαχειριστεί;

«Όχι από την αρχή. Η Φωτεινή φρόντισε να κρατήσει καλά το μυστικό της σχέσης τους. Το καταλαβαίνει όμως στη συνέχεια το σκοτεινό παρελθόν τους και μπαίνει στη διαδικασία να την προστατεύσει».

Σπόιλερ αναφέρουν πως ο Στέφανος και η Φωτεινή θα έρθουν πολύ κοντά.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους, πράγμα απαγορευτικό, διότι η Φωτεινή έχει
σχέση με τον αδελφό του. Οπως και να ‘χει, τη νέα σεζόν ο Στέφανος θα μας εκπλήξει με τις επιλογές του».

Θα τον δούμε να έρχεται σε ρήξη με τον αδελφό του, Μιχάλη;

«Η σχέση τους ήταν τεταμένη πριν από την άφιξη της Φωτεινής στη Δρακόνησο, πόσο μάλλον τώρα που η Φωτεινή αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να έρθουν σε ρήξη τα δύο αδέλφια μεταξύ τους».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον ήρωά σας να φεύγει από το νησί;

«Ο Στέφανος μετά τα ταξίδια του στο εξωτερικό έχει γυρίσει για τα καλά στο νησί. Εχει σκοπό
να βοηθήσει την οικογένειά του και να τη βγάλει από τις όποιες δυσκολίες».

Θεατρικά σχέδια έχετε; Ετοιμάζετε κάτι άλλο;

«Σίγουρα όχι για την πρώτη σεζόν. Υπάρχουν κάποια σχέδια για το μέλλον, τίποτα ανακοινώσιμο προς το παρόν».

Φέτος που η μυθοπλασία ανθεί… ποιες θα είναι οι τηλεοπτικές σας επιλογές;

«Δεν είμαι επαρκώς ενημερωμένος σε σχέση με το τηλεοπτικό τοπίο και λόγω της εργασίας μου ο χρόνος είναι κάπως περιορισμένος. Παρ’ όλα αυτά, “Τα νούμερα” είναι μια δουλειά που περιμένω να δω»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία μίλια (26-30/9): Όχι ένας αλλά 5 - Ο Λευτέρης βρίσκει τους βασικούς ύποπτους για τον φόνο του Βασίλη

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την σχέση του με την Φωτεινή στη μητέρα του - Ποια η αντίδρασή της;