Από Στέλλα Μούτσιου

Το βράδυ της Κυριακής 25/9 κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, και οι εικόνες του προκαλούν ανατριχίλα. Οι σκηνές αυτές, λοιπόν, σίγουρα δεν έμειναν απαρατήρητες από τους τηλεθεατές, οι οποίοι έπιασαν αμέσως τα κινητά τους και δεν σταμάτησαν να γράφουν στο Twitter για όσα είδαν.

Οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το εγχείρημα αυτό και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας, αφού εάν λίγα μόνο λεπτά κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους, περιμένουν πως οι εικόνες θα είναι ακόμη πιο σοκαριστικές σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το τρέιλερ της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει"

Ο σκοτεινός ρόλος της Ηλιάνας Μαυρομάτη

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες (δείτε εδώ για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει) και ήδη το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για το σκηνικό και την ιστορία που θα μας μεταφέρει στις πίστες της δεκαετίας του '80.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία θα ενσαρκώσει τη Ζέτα, έναν άκρως εκρηκτικό ρόλο. Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μία φιλόδοξη τραγουδίστρια, που θα αφήσει το όνειρό της να γίνει μεγάλο όνομα στην Αθήνα για να βρει δουλειά στην επαρχία ή για να ξεφύγει από κάπου.

Η τραγουδίστρια θα βρεθεί στο μαγαζί του Βασίλη Μπισμπίκη και εκεί αμέσως θα γίνει το πρώτο όνομα της πίστας. Σύντομα ωστόσο, ένα ειδύλλιο θα έρθει να ταράξει τη ζωή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την πρεμιέρα - Η ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά από τα γυρίσματα του "Αυτή η νύχτα μένει"

Aυτή η νύχτα μένει: Γεμάτος εντάσεις ο Χρήστος - Θα συγκρουστεί με ανθρώπους της νύχτας