Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο ALPHA έχει επενδύσει κατά πολύ φέτος στη μυθοπλασία και έτσι μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν ο Σασμός και ο Παράδεισος των Κυριών, έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του σταθμού και η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει».

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο trailer του δραματικού σίριαλ, που θα μας μεταφέρει στην εποχή του '80, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί ποια θα είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας (δείτε εδώ αναλυτικά τους χαρακτήρες της σειράς).

Το trailer του Αυτή η Νύχτα Μένει

Η υπόθεση της σειράς

Αγρίνιο 1984, νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο».

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας (δείτε εδώ πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η σειρά).

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Αυτή η Νύχτα Μένει Στάνκογλου Μπισμπίκης

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την πρεμιέρα - Η ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά από τα γυρίσματα του "Αυτή η νύχτα μένει"

Αυτή η νύχτα μένει: Ο σκοτεινός ρόλος της Ηλιάνας Μαυρομάτη στη σειρά