Από Ελένη Μήτση

Μια από τις μεγάλες στιγμές στον Σασμό πλησιάζουν με την άφιξη του Παύλου Βρουλάκη να είναι πιο κοντά από ποτέ. Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς έχουμε δει τον χαμένο ξάδερφο να κρύβεται καλά στο χωριό, όμως αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί.

Πιο αναλυτικά, στις εξελίξεις της Τετάρτης 28/9 η γιαγιά Ειρήνη θα επιβεβαιώσει το ένστικτο της και βλέπει μετά από 20 χρόνια μπροστά στα μάτι της στο ξάδερφο του Μάρκου της... όπως είναι η φυσικό η αντίδραση θα είναι πολύ περίεργη.

Όσα θα δούμε στο Σασμό την Τετάρτη 28/9 με την εμφάνιση του Παύλου

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ειρήνη τους λόγους που έφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η ομολογία της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Επιπλέον, αν και ο Μαθιός ευτύχησε να βγει από τη φυλακή από τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, φέρει ένα απαρηγόρητο βάρος που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό ότι ο Παύλος ζει. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για όλους τους Βρουλάκηδες.

Το σκηνικό στην κηδεία του Άγγελου που εξαγριώνει τον Παυλή

Η βεντέτα στην αγαπημένη σειρά του Σασμού θα υπάρχει και στα νέα επεισόδια του Β' κύκλου, με τον θάνατο του Άγγελου να εξαγριώνει την οικογένεια των Βρουλάκηδων, αφού καλά καλά δεν είχε κλείσει η πληγή από τον θάνατο του Πετρή.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21/9 είδαμε τον Παύλο, τον ξάδερφό του Μάρκου να επιστρέφει μετά από 20 χρόνια απουσία για να παρευρεθεί αρχικά στην κηδεία του Άγγελου αλλά και για να πάρει εκδίκηση.

Στο στόχαστρο του θα μπουν οι Σταματάκηδες, ωστόσο η ομολογία της Καλλιόπη, πως σκότωσε τον γιατρό θα μπερδέψει το μίσος του Παυλή, το οποίο μεγάλωσε απότομα κατά τη διάρκεια της κηδείας και για λίγο δεν θα ξέρει που να κινηθεί...αφού θα πληρώσει ακόμα και για να χυθεί αίμα.

Σασμός Παύλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο του Άγγελου! Έρχεται η αποκάλυψη του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Του ζητά να μείνει στο περιθώριο! Η κατάσταση εκτροχιάζεται με την Μαρίνα και τον Παυλή