Από Ελένη Μήτση

Η σειρά της «Φλόγα και Άνεμος», που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα με το κοινό να είναι ενθουσιασμένο με τα πρώτα πλάνα, επιστρέφει το Σάββατο (24/9) στην ΕΡΤ με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο για τον έρωτα του Παπανδρέου και της Κυβέλης.

Όσα θα δούμε στη σειρά ''Φλόγα και άνεμος'' το Σάββατο 24/9

Η Κυβέλη ακολουθεί τον Θεοδωρίδη στο Παρίσι. Ο Μυράτ γίνεται ζευγάρι με την αδελφή της μεγάλης αντιπάλου της Κυβέλης, Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος γνωρίζει τη Μινέικο σε μία διαδήλωση της Νομικής Σχολής, όπου φοιτούσε. Η Κυβέλη και ο Θεοδωρίδης μένουν έναν χρόνο στο Παρίσι, όπου αποκτούν μία κόρη.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, το κοινό την υποδέχεται θριαμβευτικά και αρχίζει η μεγάλη αντιπαράθεσή της με τη Μαρίκα Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου και η Σοφία Μινέικο ζουν έναν μεγάλο έρωτα, την ίδια περίοδο που η Κυβέλη παντρεύεται με τον Θεοδωρίδη.

1968 Η Κυβέλη διαβάζει τα ερωτικά γράμματα που της έγραψε ο Γεώργιος στη διάρκεια της κοινής ζωής τους. Η υπηρέτριά της, η Αγάπη, ζει κι αυτή έναν μεγάλο έρωτα με τον οδηγό της Κυβέλης, τον Σπύρο. Ένα μυστηριώδες ζευγάρι, η Φωτεινή και ο Μιχάλης, φτάνει σ’ ένα ξενοδοχείο του Φαλήρου να περάσει το Σαββατοκύριακο. Τι ακριβώς είναι έτοιμοι να κάνουν;

Ο αξιωματικός της χούντας, Φώντας, διαβάζει το ημερολόγιο ενός ηθοποιού που έχει πεθάνει, χωρίς να ξέρει ότι αυτό θα αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Η γυναίκα του Φώντα, η Όλγα, ζει το δικό της δράμα και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου παιδιού της. Η δισέγγονη της Κυβέλης ερωτεύεται έναν ποιητή μετανάστη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου στο δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύει ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Φλόγα και Άνεμος παρακολούθησαν μαζί την πρεμιέρα

Το βράδυ του Σαββάτου 17/9 η σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος, πραγματοποίησε την πρεμιέρα της και οι τηλεθεατές φάνηκε πως ενθουσιάστηκαν πολύ με τον πλοκή και τις ερμηνείες των ηθοποιών, αφού τα σχόλια στο Twitter είχαν πάρει "φωτιά".

Μαζί με το κοινό, την πρεμιέρα παρακολούθησαν και οι πρωταγωνιστές του σίριαλ, Αργύρης Αγγέλου, Αναστάσης Ροϊλός, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Παπαφωτίου, έχοντας δίπλα τους την σκηνοθέτη Ρέινα Εσκενάζυ. Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε ο Αργύρης Αγγέλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους.

«Και κάπως έτσι είδαμε όλοι μαζί το πρώτο επεισόδιο του Φλόγα και άνεμος!!! Εύχομαι να το αγαπήσετε, όσο το αγαπήσαμε κι εμείς που δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο δουλεύαμε για αυτό! Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που μου δόθηκε ο χώρος να υπαρξω ανάμεσα σε τόσο υπέροχους συναδέλφους ! Όχι μόνο όσοι είναι στη φωτό , αλλά ΟΛΟΥΣ που συμμετέχουν !!! Ραντεβού κάθε Σάββατο στις 22:00!», έγραψε ο ίδιος.

Αργύρης Αγγέλου Φλόγα και Άνεμος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λένα Παπαληγούρα: Η "Όλγα" του Φλόγα και άνεμος στην πραγματικότητα είναι κόρη πρώην υπουργού!

Είναι μαζί 16 χρόνια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη του «Φλόγα και Άνεμος»