Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Παράδεισο των Κυριών, τη νέα σειρά του ALPHA που σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης, ο Μεμάς και ο Πασχάλης έχουν αφίξεις, η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα τον Ντίνο, ο οποίος με τη σειρά του θέλει να βρει τους αληθινούς γονείς τού Αριστείδη.

Η απρόοπτη συνάντηση στο νοσοκομείο ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πάρη δεν κυλά ομαλά, γεμίζοντας τον Πάρη δίψα για εκδίκηση καθώς έχει εμμονή μαζί της. Στο μεταξύ, ο Μεμάς ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο, εκείνος του ανακοινώνει με τη σειρά του μια σημαντική άφιξη από το χωριό που θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς τους. «Έρχεται η μαμά με την αδελφή μας για να μείνουν μαζί μας μόνιμα» είναι τα λόγια του.

Οι πληροφορίες της Ντέπυς σχετικά με την εμφάνιση του δολοφόνου αναστατώνουν τον Ντίνο, ο οποίος ενώ πασχίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο του Αριστείδη, προσκρούει διαρκώς στην επιμονή του αστυνόμου Χρηστίδη που βιάζεται να κλείσει την υπόθεση. Ωστόσο, η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα αναπτερώσει το ηθικό του Ντίνου, έστω και για λίγο: μέχρι δηλαδή να καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον ήρθε στον Παράδεισο.

Ο Παράδεισος των Κυριών Ντίνος

Η μεγάλη αποκάλυψη στον Παράδεισο των Κυριών

Η Βικτώρια είναι μαζί με τον Θανάση και έχει μια μεγάλη απαίτηση για την οποία δεν θα κάνει πίσω: «Θέλω να κατασκευάσεις στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη» του λέει, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας.

Η Αμαλία, πάλι, προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο, αλλά συναντά εμπόδια. Ο Ντίνος με τη σειρά του θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά. «Ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος» τους ανακοινώνει.

Ο Άγης εκβιάζει την Πολυξένη

Το νέο ότι ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος σοκάρει τον Ντίνο, όμως δείχνει αποφασισμένος να βρει εκείνος τους αληθινούς του γονείς, παρά τις προειδοποιήσεις του Βύρωνα, του δικηγόρου τού Αριστείδη. «Μην το κάνεις. Θα έχεις την ίδια κατάληξη με αυτόν. Δεν ξέρεις ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω από τη δολοφονία» του τονίζει.

Στο μεταξύ, ο Αγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και εκβιάζει την Πολυξένη για να μην το δώσει στον πατέρα του. Στον «Παράδεισο» ο Ντίνος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ, η οποία έχει φύγει απ’ το ξενοδοχείο όπου έμενε. Την ίδια ώρα, η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτώριας να παγιδεύσουν τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Αυτό που θα επιχειρήσει είναι να προσπαθήσει να παρασύρει και τον συνεργάτη του, τον Σωτήρη, σε αυτό το σχέδιο.

Η Αμαλία σε δεινή θέση

Ο Ντίνος πηγαίνει στο Τμήμα για κατάθεση. «Θα σας πω ό,τι ξέρω, αν και δεν είναι πολλά. Βλέπετε κι εγώ δεν γνώριζα τελικά αρκετά πράγματα για τον εκλιπόντα» του λέει. Ύστερα όμως από το πέρας της διαδικασίας καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη. Πίσω στον «Παράδεισο» η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία, επιστρέφοντας στο σπίτι της μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό.

Ο Παράδεισος των Κυριών Χριστόφορος

Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί. «Ακυρώστε το ή θα φύγω εγώ. Δεν τον αντέχω ούτε στιγμή. Αυτός ο άνθρωπος με φέρνει εκτός εαυτού» λέει στη Βικτώρια. Η Αμαλία δεν δέχεται επ’ ουδενί λόγω να τον συναντήσει, αλλά η θεία της ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να πετύχει τον σκοπό της. Παράλληλα, ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βελισσάρη ότι πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδελφή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νίκος Λεκάκης: Η άγνωστη σχέση του «Άγη» από τον Παράδεισο των Κυριών με τη Φαίη Σκορδά

Είναι κούκλα και παίζει στον Παράδεισο των Κυριών - Αυτή είναι η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη