Από Στέλλα Μούτσιου

Η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» μπήκε στο παιχνίδι των τηλεοπτικών σειρών που θα καθηλώσουν το κοινό στον καναπέ τους, καθώς ήδη από το πρώτο επεισόδιο προκάλεσε τρομερό γέλιο και τα μηνύματα σχετικά με τις ερμηνείες και την πλοκή ήταν πολύ θετικά. Την Πέμπτη 22/9, μάλιστα, θα προβληθεί και το δεύτερο επεισόδιο και οι εξελίξεις είναι ακόμη καλύτερες.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 22/9 στο Ποιος Παπαδόπουλος

Επεισόδιο 2

Μετά το τηλέφωνο από το μαιευτήριο για το μπέρδεμα που συνέβη πριν από δεκάξι χρόνια οι δύο οικογένειες Παπαδοπούλου αποφασίζουν να συναντηθούν για να γνωριστούν. Εκεί όμως οι αγεφύρωτες αντιθέσεις ανάμεσα στις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες θα κάνουν τα αίματα να ανάψουν και ένας καβγάς θα σταθεί η αφορμή τα δύο αγόρια να αναγκαστούν να ανταλλάξουν σπίτια και να εγκατασταθούν με τους βιολογικούς τους γονείς. Αυτή η ανταλλαγή όμως, αποδεικνύεται τρομερά δύσκολη για όλους… Και ένα ατύχημα θα οδηγήσει στην αναγκαστική συμβίωση των 2 οικογενειών αλλάζοντας τις ζωές όλων για πάντα.

Ποιος Παπαδόπουλος
Instagram / antenna

Πως τα πήγε σε τηλεθέαση;

Το βράδυ της Τετάρτης (21/9) έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος», όπως αναφέρθηκε ήδη, και οι αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού ήταν πολύ θετικές, κυρίως για τις ερμηνείες των ηθοποιών.

16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους για χάρη των αγοριών τους. Πώς θα ξεμπλεχτεί το κουβάρι αυτής της αναγκαστικής συμβίωσης δύο οικογενειών από δύο εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και με χάσμα στο οικονομικό status;

Ποιος Παπαδόπουλος τηλεθέαση πρεμιέρας

Μπορεί η σειρά να τοποθετήθηκε απέναντι σε μεγαθήρια όπως ο Σασμός και η Γη της Ελιάς, κατάφερε ωστόσο να σταθεί στο ύψος της και να σημειώσει το ικανοποιητικό 13,5% κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό (12,3 - 14,0 - 11,1 - 16,5) και απέδειξε πως το έξυπνο χιούμορ της είναι ικανό για την εδραιώσει στην prime time ζώνη κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Άλλωστε σε μία σεζόν που η μυθοπλασία είναι γεμάτη με δράματα και κοινωνικές σειρές, μία καλή κωμωδία χρειάζεται για να συντροφεύει το κοινό μέσα στην εβδομάδα. Η αλήθεια είναι βέβαια πως το «Ποιος Παπαδόπουλος» έχει να ανέβει μία πολύ μεγάλη ανηφόρα μιας και οι δύο μεγάλες σειρές, ο Σασμός και η Γη της Ελιάς είναι πολύ δυνατές και έχουν επιστρέψει με τους δεύτερους κύκλους τους και με καταιγιστικές εξελίξεις.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 13,5
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 14,3
  • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι 12,2
  • OPEN: Ταξί 4 3,0
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 18,4
  • ALPHA: Σασμός 28,8
  • STAR: Kingsman: Η μυστική υπηρεσία 7,3
  • MEGA: Γη της Ελιάς 17,5
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 4,4

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μακάρι να είναι όλες...» - Ο Κατσούλης λίγο πριν την πρεμιέρα του ''Ποιος Παπαδόπουλος'' σχολίασε τα 33 σίριαλ της νέας σεζόν

Ελένη Ουζουνίδου - Ποιος Παπαδόπουλος: «Η Περιστέρα πάνω απ' όλα έχει...»