Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη νέα σεζόν, οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό απ’ όλους: το παρελθόν τους, και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα θα έρθουν τούμπα: οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι!

Ο άνθρωπος που αδικήθηκε στο παρελθόν από τους Πλατανιώτες θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι... να εξαφανίσει όχι μόνο τον Πλάτανο και τους κατοίκους του, αλλά ακόμα και την ιδέα πως το χωριό αυτό υπήρξε ποτέ πραγματικά.

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της επιτυχημένης σειράς, με όλους τους νέους χαρακτήρες που θα ενταχθούν στο καστ (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα).

To trailer του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ για τον νέο ρόλο του

«Έφυγα από ένα χωριό, το Διαφάνι και ήρθα στον Πλάτανο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Σουξές. Ρόλος-έκπληξη θα είναι αυτός του Παύλου Ευαγγελόπουλου που δήλωσε ευτυχής που συμμετέχει στη σειρά. Θα υποδύεται τον Σωτήρη και το ντύσιμό του έδωσε και το στίγμα του ρόλου του!

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ιταλία όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Στάμος που ανυπομονεί να δει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, και η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φραντζέσκος έδωσαν και spoiler αφού προανήγγειλαν εγκυμοσύνη της Κατερίνας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Τριπλή αποχώρηση από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»