Από Πέννυ Μαστοράκου

Τι συμβαίνει όταν ο έρωτας ανθίζει, εκεί που δεν πρέπει και στις πιο επικίνδυνες εποχές; Δεν γνωρίζουμε, αλλά θα μάθουμε στην καταιγιστική συνέχεια του Έρωτα Φυγά, μιας και κάθε επεισόδιο, φαίνεται πως μας βάζει όλο και πιο βαθιά στην ιστορία, από τις αρχές ακόμα!

Μετά την πρεμιέρα της σειράς την Δευτέρα 19/9 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) έρχεται με νέο επεισόδιο την Τρίτη 20/9, όπου το επεισόδιο μας πάει πλέον στο μέρος που θα βρουν δουλειά ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, και εκτός από την δουλειά θα βρουν και μεγάλους μπελάδες.

Όσα θα δούμε σήμερα στον Έρωτα Φυγά

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 - Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, φυγάδες πια, φτάνουν στην επαρχία και ψάχνουν τρόπους, για να επιβιώσουν. Αναγκάζονται να πουλήσουν τις βέρες τους σ’ ένα ενεχυροδανειστήριο, ώστε να εξασφαλίσουν λίγα χρήματα και να μπορέσουν να πληρώσουν την προσωρινή διαμονή τους, ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρουν δουλειά.

Στο μέρος που βρίσκονται ο Μάρκος θα συναντήσει τυχαία τον Στρατή, έναν παλιό του φίλο απ’ το στρατό και θα μάθει πως είναι ο επιστάτης ενός πλούσιου γαιοκτήμονα, του Ιάσονα Δεμερτζή. Η εμφάνιση του ζευγαριού όμως στο κτήμα, θα φέρει μεγάλες αναταράξεις από την πρώτη στιγμή. Νέες κόντρες θα δημιουργηθούν αλλά και νέοι έρωτες…

Ο ρόλος του Αντώνη Καρυστινού στη σειρά

«Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική τηλεόραση τόσο μεγάλη παραγωγή στην απογευματινή ζώνη. Αύριο θα γίνει η πρεμιέρα και, αν κάποιος θέλει να με διαψεύσει, ας μου στείλει μήνυμα στα social media ότι κάνω λάθος. Την πιστεύω πολύ την δουλειά.

Σε αυτή την ζώνη, την απογευματινή, συνήθως τα πράγματα στην εικόνα είναι μονοδιάστατα. Αυτή η δουλειά είναι τέτοια που συνήθως θα πήγαινε στην prime time. Αυτό μακροπρόθεσμα ωφελεί και εμάς, τους ηθοποιούς, γιατί η αισθητική αλλάζει και της απογευματινής ζώνης», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν είναι τυχαία. Είναι μια εταιρεία που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό σινεμά και δη σε σινεφίλ ταινίες. Έχει κόψει εκατομμύρια εισιτήρια και έχει βραβευθεί πολλάκις».

«Βρισκόμαστε στην επαρχία και ο χαρακτήρας μου είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει με έναν αυταρχικό πατέρα, γαιοκτήμονα, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή. Είναι με το ένα πόδι στην πρόοδο και την ανάπτυξη και με το άλλο στο παραδοσιακό μοντέλο του άντρα εκείνης της εποχής. Επίσης, θα δούμε ποια είναι τότε η θέση της γυναίκας», κατελήξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς: Φωτογραφίες και περιλήψεις από τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Ένα συγκλονιστικό σίριαλ εποχής - Οι δηλώσεις των συντελεστών του ''Έρωτα φυγά''