Από Στέλλα Μούτσιου

Γνωρίζουμε ήδη ποιο θα είναι το τέλος της Ντεριά στη σειρά Άπιστος, ωστόσο πολύ κοντά στο τέλος θα φτάσει και ο Βολκάν, διότι η ζωή του θα κινδυνεύσει από τα χέρια της Ντερίν. Η ψυχική της κατάσταση θα χειροτερέψει σημαντικά, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να μαχιαρώσει τον σύντροφό της, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Το δράμα ξεκινά όταν η Ασιγιά αποφασίζει πβς ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή της, αφού δεν μπορεί να αντέξει πια ούτε τον Βολκάν, αλλά ούτε και την Ντερίν στην ζωή της.

Η στιγμή που η Ντερίν Μαχαιρώνει τον Βολκάν στον Άπιστο

Έτσι, με τη βοήθεια της Ντέρια προσπαθεί να φτάσει στα άκρα τον Βολκάν και να αποτρελάνει την Ντερίν. Πείθει, λοιπόν, τον Βολκάν πως τον θέλει ξανά και του ζητάει να χωρίσει την Ντερίν. Εκείνος, χωρίς να καταλάβει τίποτα, της υπόσχεται πως θα το κάνει και τρέχει σπίτι του να βάλει ένα τέλος στον γάμο του.

Η Ντερίν, όμως, του έχει ετοιμάζει ένα μεγάλο τραπέζι, για να γιορτάσουν, με αποτέλεσμα ο ίδιος να το αναβάλει. Αφού, όμως η Ασιγιά καταλαβαίνει πως ο Βολκάν δε θα χωρίσει ποτέ, τους επισκέπτεται στο σπίτι τους, για να τους χωρίσει η ίδια.

Άπιστος

Η Ντερίν, μόλις την βλέπει, "τα χάνει" αρπάζει ένα μαχαίρι και επιτίθεται στην Ασιγιά, με σκοπό να την σκοτώσει. Ο Βολκάν μπαίνει στη μέση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στην εντατική, ενώ η ίδια κατηγορείται πως μαχαίρωσε τον άντρα της.

Πόσα λεφτά παίρνει η πρωταγωνίστρια "Ντερίν"

Η σειρά Άπιστος του ΣΚΑΙ φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όλο και περισσότεροι καθημερινά αναζητούν πράγματα για την ζωή των πρωταγωνιστών. Μια από αυτούς που απασχολούν ιδιαίτερα είναι και η Μελίς Σεζέν, που ενσαρκώνει την Ντερίν.

Η Ντερίν είναι 24 ετών και πολύ ερωτευμένη με τον Βολκάν. Εκείνος της υπόσχεται πως θα χωρίσει και πως θα μείνουν μαζί, ως το τέλος. Τα όνειρά της γκρεμίζονται, όταν η Ασιγιά εκδικείται το παράνομο αυτό ζευγάρι με τον χειρότερο τρόπο…

Η Μελίς Σεζέν γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου το 1997, στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής που κυκλοφορεί, η νεαρή ηθοποιός έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η μητέρα της είναι από εκεί. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Media and Visual Arts, ενώ έκανε και σπουδές υποκριτικής. Το 2016 έπαιξε στη σειρά Hayat Bazen Tatlidir, ενώ το 2022 ήταν κριτής στο Masked Singer.

Όπως δήλωσε η ίδια για τον ρόλο της σε τουρκικό τύπο: «Στην αρχή είχα πολύ έντονες αντιδράσεις, μισούσαν την Ντερίν. Υπήρχαν σχόλια που μιλούσαν απευθείας στην Ντερίν, προσβάλλοντάς τη. Μερικές φορές μπέρδευαν ακόμη και μένα με την Ντερίν. Καθώς προχωρούσαν τα επεισόδια, έλαβα μηνύματα από πολλές γυναίκες που είπαν ότι καταλάβαιναν την ηρωίδα, γιατί βρίσκονταν στην ίδια θέση με εκείνη.

Ντερίν άπιστος λεφτά

Φυσικά, χρειάζεται θάρρος για να το πεις αυτό, οι άνθρωποι συνήθως δε θέλουν να το εκφράσουν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Γνωρίζοντας καλύτερα την Ντερίν στη σειρά Άπιστος, χάρηκα πολύ που την κατάλαβαν».

Η αμοιβή της από την σειρά

Σε αντίθεση με την Τζανσού Ντερέ (Ασιγιά) που ήταν από τους πιο καλοπληρωμένους του καστ (δείτε εδώ πόσα πήρε) η Μελίς πληρωνόταν για κάθε επεισόδιο 2.500 ευρώ, συνολικά για τα 60 επεισόδια πήρε 150.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Τρόμος για την Ντερίν - Η ζωή της κινδυνεύει...

Άπιστος: Ο Σελτζούκ εκδικείται τον Αράς με το ίδιο νόμισμα - Τρέχει να γλιτώσει από τον θάνατο μαζί με την μητέρα του