Από Ελένη Μήτση

Ο ΣΚΑΪ έχει ετοιμάσει μια πολύ μεγάλη παραγωγή, η οποία θα κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα, με τη νέα κοινωνική σειρά ''Στοργή'', με trailer που κόβουν την ανάσα μέσα σε λίγα λεπτά.

Την Τετάρτη 14/9 κυκλοφόρησε άλλο ένα trailer, το οποίο δείχνει κάποιες ακόμα λεπτομέρειες για όσα θα δούμε από την Παρασκευή 23/9, την ημέρα δηλαδή που προγραμματίστηκε η μεγάλη πρεμιέρα του σίριαλ. Να τονίσουμε εδώ, πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, απλώς το κανάλι αποφάσισε να κινηθεί κοντά με τις πρεμιέρες του ανταγωνισμού.

Κυκλοφόρησε το νέο trailer της ''ΣτΟργής'' λίγο πριν την πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ

Οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Μία δυναμική γιατρός που διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειρίζονται την οργή και τα τραύματα του παρελθόντος και μια δυνατή ομάδα που κάνει τα πάντα για να προσφέρει «στΟργή» σε όσους την έχουν ανάγκη. Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται και θα καθηλώσει και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τους χαρακτήρες της (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Λάγκου για τη σειρά).

Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου)

Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι ψυχίατρος - ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας - ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας. Ωστόσο, και η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη με ένα προσωπικό της τραύμα...

Ομάδα Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου

Βίκυ Βρανά (Βίκυ Παπαδοπούλου)

Στοργή Βίκυ Παπαδοπούλου

Η Βίκυ είναι μια έξυπνη, όμορφη και σοβαρή ψυχολόγος, που μόλις χώρισε και μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της. Είναι έμπιστη συνεργάτιδα της γιατρού, συνεργάτιδα και φίλη του Δαμιανού.

Δαμιανός Γαλάνης (Κωνσταντίνος Λάγκος)

Ο Δαμιανός είναι παιδοψυχίατρος και λατρεύει τα παιδιά. Με τη γυναίκα του, τη Νανά, παντρεύτηκαν με τον όρο να μην κάνουν παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, ο Δαμιανός αναρωτιέται αν πρέπει να λήξει αυτή η σύμβαση ή να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους της.

Πηγή Τρουφάκου (Γιολάντα Μπαλαούρα)

Η Πηγή είναι η γραμματέας και η ψυχή του θεραπευτικού κέντρου. Είναι χήρα και πάντα ερωτευμένη με τον μακαρίτη τον Παύλο κι ας μιλά σπάνια γι’ αυτόν. Δεν έχει παιδιά, αλλά έχει τον Μπίλλη, που δουλεύει κοντά της και τον προσέχει σαν να ήταν γιος της.

Μπίλλης Χατζής (Βασίλης Μηλιώνης)

Ο Μπίλλης είναι φοιτητής πληροφορικής και τεχνοφρικιό. Παράλληλα, είναι το office boy του θεραπευτικού κέντρου και η μεγάλη αδυναμία της Πηγής, την οποία αγαπά σαν μητέρα. Το ενδιαφέρον του για τη Μυρτώ, θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή.

Μυρτώ Μαρτίνη (Μέγκι Σούλη)

Μια όμορφη κοπέλα αναλαμβάνει το κέτερινγκ του θεραπευτικού κέντρου παράλληλα με τις σπουδές της. Παρά το συνεσταλμένο ύφος της, η Μυρτώ είναι ένας περιπετειώδης χαρακτήρας.

Απόστολος Καλογερόπουλος (Νίκος Καραθάνος)

Ο σύζυγος της γιατρού είναι επίσης γιατρός. Σοβαρός, εγκρατής, συγκεντρωμένος, συγκροτημένος, καθηγητής Καρδιολογίας. Είναι «a perfect gentleman» και ζει μια πολύ ευπρεπή και οργανωμένη ζωή, ώσπου ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με τη θνητή του υπόσταση κι αλλάζει οριστικά.

Νανά (Λένα Δροσάκη)

Η Νανά είναι η σύζυγος του Δαμιανού. Μία ανεξάρτητη γυναίκα καριέρας και πολύ καλή γιατρός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΣτΟργή: Συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ - Στον αέρα το πρώτο trailer

Μαζί στην ζωή μαζί και στην τηλεόραση - Πρωταγωνιστές στην ίδια σειρά Παπαζήσης και Παντούση