Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' θα είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Πέμπτης 15/9, αφού στο προηγούμενο είδαμε την Τούλα να κάνει αγώνα για να μάθει ποια εν τέλει είναι η εγκυμονούσα στο χωριό.

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Πέμπτη

Η Τούλα είναι σίγουρη πως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης είναι αυτό της Κατερίνας και η Χρύσα πανηγυρίζει που δεν περιμένει παιδί… αγνώστου πατρός. Την ίδια ώρα, η Σύλβια βλέπει όλο και πιο θετικά τον γκουρού Σώτο, και απ’ ό,τι φαίνεται φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει.

Ο Σώτος και ο Πετράν εγκλωβίζονται στο σπίτι του Χαραλάμπη, στην προσπάθειά τους να πάρουν στα χεριά τους την πολυπόθητη τσάντα.

Η Κατερίνα, πάλι, εγκλωβίζεται κάπου ανάμεσα στο ένστικτο του Παναγή και τα προφητικά όνειρα της Φιλιώς και αρχίζει να χάνει τον εαυτό της. Κι ενώ ο παπάς μας προσπαθεί να εμποδίσει τη Βαλέρια να πιει νερό από τη μαγική βρύση, εκείνη πίνει για να του σπάσει τα νεύρα και τελικά τρελαίνεται… για πάρτη του!

Οι εξελίξεις της σειράς για την Παρασκευή 16/9

Ο παπάς μας έχει μεταμορφωθεί από τραγόπαπας σε αντικείμενο του πόθου, στα μάτια της Βαλέριας αν μη τι άλλο, που τον κυνηγάει σε όλο το χωριό. Ο Χαραλάμπης πάλι νομίζει πως τον κυνηγάει η άνοια και ο Θύμιος βάζει τα δυνατά του για να του το «επιβεβαιώσει». Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι τα αβγά φέρνουν κακή τύχη και αποφασίζει να τα ξεφορτωθεί, ενώ ο Σώτος βρίζει την τύχη του, αφού ως «σωστός» γκουρού πρέπει να μάθει να χορεύει τον χορό της… γονιμότητας.

Ο Παναγής και η Κατερίνα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως θα γίνουν γονείς, την ώρα που ο Τζώρτζης τούς ζητάει μια μεγάλη χάρη. Ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει στα χέρια του το αληθινό αβγό, που ο Εγκέφαλος περιμένει πως και πως, έτοιμος να εκραγεί;

Tα πάνω κάτω στον μικρό Πλάτανο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχονται τα πάνω κάτω στον μικρό και "άτακτο" Πλάτανο! Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα (12-16/9)

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μαρμώ επανέρχεται με κατάρες - Ο Σίμος βγάζει στη φόρα 2 εγκυμονούσες