Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού βόμβα στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δραματικές. Η Ντερίν μπορεί να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, ωστόσο η Λειλά θα την πλησιάσει με έναν και μόνο σκοπό, να κάνει τα πάντα για να μπορέσει να βγει κερδισμένη από το διαζύγιο που απεγνωσμένα της ζητά ο Αράς. Μη χάσετε την συγκλονιστική συνέχεια!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 7/9 στον Άπιστο

Η Λειλά δεν θα τον βάλει εύκολα κάτω. Θα κάνει τα πάντα για να τους διαλύσει. Θέλει να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της και δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα. Θα γίνει η αιτία να χωρίσουν. Η σχέση του Αράς και της Ασιγιά θα λήξει, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν οριστικά.

Ο Αράς φεύγει για την Ραιδεστό, εκείνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στον γάμο του Βολκάν και της Ασιγιά. Η μόνη σκέψη που γυρίζει στο μυαλό της είναι η εκδίκηση για το κακό που της έκαναν. Ο Βολκάν πλέον νιώθει μεγάλη ανακούφιση για τον χωρισμό της πρώην του, ανυποψίαστος για όλα όσα τον περιμένουν…Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά…

Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, και οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά, και πως η εταιρία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα.

Η Λεϊλά ζητά από τη Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του. Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως Αράς επέστρεψε για να διεκδικήσει και πάλι την Ασιγιά.

Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν. Ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά.

Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά με τον Αράς

Αν νομίζεται ότι τα έχετε δει όλα κάνετε λάθος γιατί τώρα θα γίνει το μπαμ! Μπορεί να δούμε ερωτική σκηνή του Αράς και της Ασιγιά, το τέλος τους όμως, το οποίο πλησιάζει, δεν θα είναι καθόλου καλό.

Μπορεί Ασιγιά να δέχεται ξανά τον Αράς στην αγκαλιά της, ωστόσο η Λέιλα, θολωμένη από το μίσος και την δίψα της για εκδίκηση, δεν τα παρατά και θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον δεσμό τους. Eίναι ικανή να φτάσει στα άκρα, και τελικά αυτή θα είναι και η αιτία του μεγάλου χωρισμού τους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους και ένας από τους λόγους είναι εκείνη.

Μόλις ο Αράς φύγει, ο Βολκάν ανακουφίζεται από αυτό τον χωρισμό ανυποψίαστος για το τι τον περιμένει καθώς η η Ασιγιά, που προσπαθεί να να σταθεί ξανά στα πόδια της θα επιχειρήσει να διαλύσει τον γάμο του με την Ντερίν, έπειτα από όσα έχει τραβήξει από αυτούς.

Αυτό είναι το θυελλώδες τέλος της Ασιγιά με τον Αράς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Σοκ στον Άπιστο - Η Ντερίν απατάει τον Βολκάν

Άπιστος: Ο Αράς κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά