Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (6/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο μιας και ενώ η Κατερίνα και ο Παναγής είναι έτοιμοι να γυρίσουν σπίτι, ένα λάθος του Σίμου έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές για τον ρόλο του στη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (6/9) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Καρμέλα καβαλάει ένα κρις κραφτ, και μην την είδατε, και τα Πλατανιωτάκια το φυσάνε και δεν κρυώνει, στην τοποθεσία Ιταλία. Τα πράματα δεν είναι καλύτερα ούτε στον Πλάτανο όμως, με τον παπά και τους κοινοβιακούς να ετοιμάζονται να παίξουν… ξύλο και τη Μάρμω να προσπαθεί να κάνει τον διαιτητή.

Την ίδια ώρα, η Βαλέρια ετοιμάζεται για τα καλύτερα, μόνο που υπολογίζει χωρίς την Αγγέλα, η οποία είναι σίγουρη πως αυτά τα «καλύτερα» της ανήκουν δικαιωματικά. Όσο οι δυο ιδιοκτήτριες της «Τρουφέξ» κονταροχτυπιούνται, όλο το χωριό ψάχνει τον Κίτσουλα και δύο αδέρφια, που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά, ψάχνουν μια χαμένη τσάντα.

Κι ενώ ο Παναγής και η Κατερίνα είναι έτοιμοι για το ταξίδι της επιστροφής, ο Σίμος κάνει ένα λάθος, που θα φέρει τα πάνω κάτω… Νέες αφίξεις θα ταράξουν το μικρό «Γαλατικό» χωριό μας και καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως.

Τι θα δούμε αύριο (7/9)

Στον Πλάτανο έχουν κηδεία και ο παπάς μας «ψέλνει» τον νεκρό και τους ζωντανούς μαζί, ενώ η Σύλβια με το ασκέρι της πιάνει τον χορό και το τραγούδι και τους κάνει όλους έξαλλους. Την ίδια ώρα, η χαμένη τσάντα αναζητεί τον ιδιοκτήτη της, κάμποσα οστά έχουν… χάσει τους δικούς τους και ένα θαύμα αποκαλύπτεται… στον Κανέλλο. Πώς συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους, όμως;

Η Μάρμω πιστεύει πως για όλα φταίει το πανδοχείο του Κίτσουλα, που είναι καταραμένο, ο παπάς πιστεύει πως για όλα φταίει η μάνα του, που είναι μουρλή και η Βαλέρια ότι για όλα φταίει η μοίρα της, που είναι σακατεμένη. Κι ενώ πολλά περίεργα συμβαίνουν, τα δύο αδέρφια φτάνουν στο κοινόβιο, αναζητώντας το χαμένο Φαμπερζέ αβγό, που κοστίζει εκατομμύρια και, αν δεν βρεθεί σύντομα, μπορεί να τους κοστίσει… τη ζωή τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Τραγικές ώρες για την Αντιγόνη στη νέα σεζόν - Χάνει ξανά το παιδί μέσα από τα χέρια της

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης δεν ''εισβάλλει'' καθόλου τυχαία - Θα γίνει εφιάλτης για 2 ήρωες