Από TV24 Team

Στον Σασμό, η Θεοδώρα, η κόρη της Άννας και του Παντελή δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με τον νέο αστυνόμο (Γιώργος Γεροντιδάκης) που θα φτάσει στο χωριό μετά την παραίτηση του Γεράσιμου. Το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο και το TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ολέθρια αυτή σχέση.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου είδαμε τη Θοδώρα να είναι προσκολλημένη στην οικογένειά της και κυρίως στον Μανόλη για το μυστικό που εκείνος κρύβει. Η όμορφη αλλά ατίθαση κόρη των Αγγελάκηδων δεν έχει δώσει σημασία στην προσωπική της ζωή, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργη, όμως ο έρωτας δεν θα αργήσει να της χτυπήσει την πόρτα και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Σασμός Γιώργος Γεροντιδάκης

Ο νέος αστυνόμος του χωριού θα πέσει στην κυριολεξία πάνω της όταν ψάχνοντας την υπόθεση του Μαθιού βρεθεί στο κατώφλι της οικογένειας Αγγελάκη (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα μπουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς). Η Θοδώρα θα του ανοίξει την πόρτα και δεν θα κρύψει το ενδιαφέρον της για τον γοητευτικό άντρα που όχι μόνο εισβάλλει στον προσωπικό της χώρο αλλά και κάνει ερωτήσεις για τον αδελφό της Μανόλη. Εκείνη ατίθαση, εκείνος επίμονος, κάπου στη μέση θα βρουν κοινά σημεία για να επικοινωνήσουν!

Όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που οι δυο τους θα ξαναβρεθούν. Ο αστυνόμος του χωριού, που θα συγκεντρώσει πάνω του τα γυναικεία βλέμματα και ουκ ολίγα κορίτσια θα αρχίσουν να τον ακολουθούν, θα επιδιώξει να δει ξανά το μελαχρινό κορίτσι που του έκλεψε το μυαλό.

Ολέθρια η σχέση της Θεοδώρας και του αστυνομικού στον Σασμό

Ερωτας θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν προβλήματα στη σχέση τους. Οι δυο τους θα κάνουν σχέση και οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι φυσικά τα μέλη της οικογένειάς της. Η Άννα θα χαρεί πολύ που η κόρη της βρήκε έναν σύντροφο μετά από τόσο καιρό και αμέσως θα προτείνει να του κάνουν το τραπέζι για να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Τόσο εκείνη όσο και ο άντρας της θέλουν να βεβαιωθούν πως το παιδί τους, ειδικά μετά τις περιπέτειες που έζησε και το μωρό που έχασε, έχει πέσει σε καλά χέρια. Όλοι θα εντυπωσιαστούν από τον άντρα που θα εμφανιστεί μπροστά τους και μοιραία θα αρχίσουν να κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, όμως η Θοδώρα ίσως να μην είναι τελικά και τόσο σίγουρη για τις αποφάσεις και τα συναισθήματά της.

Σασμός Θεοδώρα

Για μια ακόμη φορά θα θέσει τους δικούς της όρους και θέλω στη νέα της σχέση, σε σημείο που θα ενοχληθεί ο αγαπημένος της. Όπως επίσης και για εκείνη, το επάγγελμά του θα της δημιουργεί συνεχώς εμπόδια και άγχος, αφού δεν θα τον έχει στο πλευρό της όταν και όποτε θέλει. Η σχέση τους θα περάσει από 40 κύματα αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φτάσουν στον γάμο που ονειρεύονται οι δικοί της. Ο δρόμος όμως μέχρι εκεί δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο» - Αποκαλύπτεται ο πραγματικός φονιάς του γιατρού

Σασμός: Έφτασε η ώρα της κρίσης - Η Καλλιόπη μαθαίνει για την επανασύνδεση του Αστέρη και της Αργυρώς