Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Άπιστο, η Ασιγιά ανοίγει ξανά την καρδιά της σ’ έναν νέο έρωτα και όλοι εξακολουθούν να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. Όταν όμως η γυναίκα του νέου της συντρόφου γυρίσει, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο (δείτε εδώ τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο).

Η Ντεριά υποψιάζεται πως ο Αράς ίσως να αισθάνεται κάτι περισσότερο για την Ασιγιά. Και δεν πέφτει έξω, αφού ένα βράδυ εκείνος ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη και τη φιλάει.

Ο Αράς αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του και η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει μια άλλη γυναίκα! Την ίδια ώρα, ενώ ο Βολκάν δείχνει στον Αλί το νέο του σπίτι που αγόρασε πολύ κοντά στο δικό του με τη μητέρα του, στη συνέχεια συνειδητοποιεί ότι η Ασιγιά συναντά τον Αράς όχι πια στο πλαίσιο γιατρού και ασθενή αλλά ως ζευγάρι και γίνεται έξαλλος και με τους δύο.

Πάει στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονται και γευματίζουν στο εστιατόριο και αρχίζει να φωνάζει. Την ίδια ώρα, η γυναίκα από το παρελθόν του Αράς εμφανίζεται ξαφνικά στη Ραιδεστό προς αναζήτησή του. Κλειδί σε όλο αυτό το μυστήριο είναι η Ντερίν, η οποία τους γνωρίζει και τους δύο από το Λονδίνο, όμως δεν θέλει καθόλου να τη βοηθήσει να τον βρει. «Τον ψάχνω παντού, έχει εξαφανιστεί, αναρωτιέμαι αν τον έχεις δει κάπου», ρωτάει η Λεϊλά την Ντερίν και εκείνη κάνει την ανήξερη: «Είμαι σίγουρη ότι θα τον βρεις! Θα ρωτήσω κι εγώ τους κοινούς μας φίλους μήπως ξέρει κανείς κάτι».

Αράς Άπιστος

Στο μεταξύ, η Ασιγιά μαθαίνει από τον Αλί πως ο Βολκάν νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του από την Ντερίν. Η Ασιγιά αποκαλύπτει στην Ντεριά ότι ο Αράς άρχισε να θυμάται μια άλλη γυναίκα στη ζωή του, ενώ παράλληλα εκείνος συνειδητοποιεί πως η Ντερίν τον έχει αναγνωρίσει και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και από πού έρχεται, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί κάνει πως δεν τον γνωρίζει. Η Μπαχάρ έχει κάποιους πόνους και μεταφέρεται στο νοσοκομείο και αμέσως κοντά της σπεύδει και ο Μελίχ.

Η Ντερίν λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν το διαζύγιό τους και όταν βρίσκονται ενώπιον των δικηγόρων τους ο Βολκάν ζητά ανοιχτά την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους: «Είμαι εντάξει με τους όρους του διαζύγίου, αλλά θέλω κάτι ακόμα: την επιμέλεια της Ζεϊνέπ».

Η Ντερίν δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει, αλλά ο Βολκάν της λέει: «Είσαι ανίκανη να μεγαλώσεις τη Ζεϊνέπ. Εχεις χάσει το μυαλό σου! Θα πάρω το παιδί και θα φύγω». Ο Αλί μπλέκεται σε καβγάδες συνεχώς και ξεσπάει στη μητέρα σου: «Ολοι σχολιάζουν εσένα και αυτόν τον άντρα που κυκλοφορείς! Βαρέθηκα πια να ακούω να λένε για εσένα! Φτάνει», της φωνάζει και ο Αράς τη στηρίζει. Η Λεϊλά τους βλέπει και έξαλλη πάει να τον πλησιάσει, όταν ο Καντίρ την εμποδίζει. «Ποια είναι αυτή μαζί με τον άντρα μου;», ρωτάει και ο Βολκάν που το ακούει χαμογελάει!

Ασιγιά & Λεϊλά συναντιούνται στον Άπιστο

Ο Αράς συναντιέται με τη Λεϊλά και εκείνη προσπαθεί να τον κάνει να θυμηθεί δείχνοντας φωτογραφίες από τον γάμο τους. Ομως μάταια! Δεν θυμάται τίποτα παρά μόνο τον λόγο που την παράτησε και έφυγε. Κι αυτό γιατί τον είχε απατήσει. Ετσι τη διώχνει ξανά: «Ο γάμος μας έχει πια τελειώσει», της λέει και ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά.

Όμως ο Βολκάν που το έχει πια μάθει, φροντίζει να ενημερώσει την Ασιγιά: «Είναι παντρεμένος! Σε κοροϊδεύει! Δεν θέλω να πληγωθείς ξανά, γι’ αυτό θέλω να σε προστατεύσω», ισχυρίζεται και της δείχνει τις εφημερίδες όπου είχαν θέμα τον γάμο του. Την ίδια ώρα και η Λεϊλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της. Η Ντερίν ζητά από τους δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει στο τέλος την κηδεμονία της κόρης τους.

Η Ασιγιά θέλει να μείνει μόνη της να σκεφτεί και όταν επιστρέφει σπίτι βρίσκει τον Βολκάν και τον Αράς να καβγαδίζουν και εκείνη τους διώχνει και τους δύο. Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του: τον Αλί. Τέλος, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς πως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του. Εκείνος τρέχει να την εμποδίσει να φύγει, αλλά εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Στο νοσοκομείο ο Βολκάν του επιτίθεται: «Τι της έκανες και έφτασε ως εδώ;», του λέει και ο Αράς του απαντάει: «Ο μόνος που ευθύνεται για την κατάστασή της είσαι εσύ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - Μελίς Σεζέν: Η ηλικία και η ελληνική καταγωγή της «Ντερίν»

Ξαφνική αποχώρηση από τη σειρά Άπιστος - Ποια ηθοποιός φεύγει οριστικά