Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Άπιστο, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της η Ασιγιά και είναι η πρώτη φορά που η καρδιά της χτυπά ξανά για κάποιον άλλον άντρα. Μόνο που αυτός έχει πολλά μυστικά στη ζωή του, ενώ ο Βολκάν έχει βαλθεί να τους χωρίσει με κάθε δυνατό τρόπο. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Έξι μήνες μετά το τρομερό ατύχημα της Ασιγιά και της Ντερίν, η γιατρός επιστρέφει και πάλι στη Ραιδεστό για να παρευρεθεί στον γάμο της Μπαχάρ και του Μελίχ. Στον δρόμο, όμως, ένα τροχαίο την αναγκάζει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σ’ έναν άγνωστο τραυματισμένο άντρα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το οριστικό τέλος της σειράς).

Η ηρωική πράξη της Ασιγιά φτάνει μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάνοντας την Ντερίν να νιώθει ότι ποτέ δεν θα ξεφύγει από τη σκιά της και έχει ένα άγριο ξέσπασμα, ιδιαίτερα τώρα που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Αυτό τουλάχιστον προσποιείται σε όλους για να κρατήσει τον Βολκάν κοντά της.

Η Ασιγιά παίρνει ξανά τη θέση της στο νοσοκομείο που τη χρειάζεται όσο ποτέ. Στο μεταξύ η Ασιγιά μαθαίνει πως ο Αράς, ο άντρας που έσωσε, προκάλεσε το ατύχημα στην προσπάθειά του να μη χτυπήσει το δικό της αμάξι. Εκείνη, για την εκτίμηση που της έσωσε τη ζωή, προσπαθεί να τον βοηθήσει να θυμηθεί, καθώς έχει αμνησία. Ωστόσο δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για εκείνη.

Η Ντερίν αρχίζει να αφήνει υπονοούμενα στον Βολκάν πως ίσως η Ασιγιά έχει νέα σχέση και εκείνος αρνείται να το πιστέψει και για ακόμα μια φορά δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δίνει την προσοχή της σε έναν άλλον άντρα. Η Ντεριά υποψιάζεται πως ο Αράς ίσως να αισθάνεται κάτι περισσότερο για την Ασιγιά. Και δεν πέφτει έξω, αφού ένα βράδυ ο Αράς ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη και τη φιλάει.

Άπιστος Ασιγιά νέος έρωτας

Όμως, ο Βολκάν που την παρακολουθεί συγκλονίζεται από το φιλί τους και πίνει μέχρι που μεθάει. Το επόμενο πρωί ο Σελτζούκ τον βρίσκει και τον γυρίζει σπίτι και εκείνος μεθυσμένος και με κλάματα λέει στην Ντερίν: «Η Ασιγιά φίλησε αυτόν τον άντρα» και εκείνη ενθουσιάζεται αφού πιστεύει ότι τώρα θα την ξεφορτωθεί επιτέλους για τα καλά.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ντερίν στον Άπιστο

Η Ασιγιά συνεχίζει να κρατά αμυντική στάση απέναντι στον Αράς και η Ντεριά την προτρέπει να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και να πάψει να φοβάται τόσο πολύ. Ετσι, η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει αυτή την περιπέτεια με τον Αράς, με την προϋπόθεση να της λέει πάντα την αλήθεια, ό,τι κι αν βγει στην επιφάνεια για το παρελθόν του.

Στο πάρτι για το μωρό της Μπαχάρ εμφανίζεται η Ασιγιά με τον Αράς πιασμένοι από το χέρι και όλοι χαίρονται εκτός από τον Βολκάν. Η Ντερίν από τη χαρά της σηκώνεται όρθια και λέει σε όλους: «Εκπληξη! Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το βράδυ για να σας πω ότι περπατάω ξανά». Και ο Βολκάν της απαντάει: «Κι εγώ σου έχω μια έκπληξη: Χωρίζουμε». Εκείνος μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι, ενώ εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει.

Η γυναίκα του Αράς επιστρέφει!

Ο Αράς αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του και η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει μια άλλη γυναίκα! Αυτή η γυναίκα, η Λεϊλά, με την οποία ζούσε μαζί στο Λονδίνο, τον έχει πλέον ανακαλύψει στη Ραιδεστό και είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν. Πρώτη του κίνηση να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά.

Όμως ο Βολκάν μαθαίνει τυχαία για τον γάμο του και φροντίζει να ενημερώσει την Ασιγιά: «Είναι παντρεμένος! Σε κοροϊδεύει! Δεν θέλω να πληγωθείς ξανά, γι’ αυτό θέλω να σε προστατεύσω», υποστηρίζει. Ο Αράς συναντιέται με τη Λεϊλά, όμως δεν θυμάται τίποτα από τον γάμο τους, παρόλο που εκείνη του δείχνει φωτογραφίες, θυμάται όμως πως την παράτησε στο Λονδίνο επειδή τον απατούσε. Η Λεϊλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τζανσού Ντερέ: Πόσα πληρώθηκε για κάθε επεισόδιο στον Άπιστο ως Ασιγιά

Άπιστος: Λύτρωση - Αυτό θα είναι το τέλος της Ασιγιά