Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (17/8) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άπιστος» μιας και η εξομολόγηση του Βολκάν για την Ασιγιά πρόκειται να φέρει την Ντερίν στα όριά της (δείτε εδώ τι θα γίνει στην τελευταία σκηνή της σεζόν).

Τι θα δούμε σήμερα (17/8) στον Άπιστο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που συγκλόνισαν τους πάντες, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασιγιά; Αν και η ίδια προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα και να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία της, αυτό αποδεικνύεται μάλλον αδύνατον.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69

Οι συνέπειες όλων όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν τον Βολκάν να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ποια θα είναι η εξέλιξη που θα φέρει για μια φορά ακόμα αντιμέτωπους την Ασιγιά, τον Βολκάν και την Ντερίν;

Πόσα πληρώθηκε για κάθε επεισόδιο στον Άπιστο ως Ασιγιά

Το ελληνικό κοινό τη γνώρισε στο «Ezel», την αγάπησε μέσα από τον ρόλο της Σιλά από την ομώνυμη σειρά και τον «Σουλεϊμάν», την παραδέχτηκε σαν ηθοποιό στο «Anne» και κατάφερε να κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό ως Ασιγιά στη σειρά του ΣΚΑΪ «Απιστος» (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της στην σειρά). Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει τα πάντα για τη ζωή της Τουρκάλας ηθοποιού, που έχει ελληνικές ρίζες.

Η Τζανσού Ντερέ γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1980 στην Αγκυρα κι έχει ελληνική καταγωγή καθώς η οικογένειά της είναι Ελληνες μετανάστες στην Τουρκία. Μέχρι τα 18 της ζούσε στη Σμύρνη μαζί με την οικογένειά της κι αργότερα στην Κωνσταντινούπολη, για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα της Αρχαιολογίας, όπου και αποφοίτησε με άριστα. Παράλληλα με τις σπουδές της ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, όπου κατάφερε να γίνει γρήγορα πολύ γνωστό όνομα.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Με τη μεσογειακή ομορφιά της και το 1,76 ύψος της, η Τζανσού Ντερέ το 2000 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του Kanal D (αντίστοιχα καλλιστεία όπως τα «Σταρ Ελλάς» του ANT1) και κέρδισε τον τρίτο τίτλο. Από εκείνο το βράδυ η φήμη της εκτοξεύτηκε σε όλη την Τουρκία και την Ευρώπη. Επιλέχθηκε ως το καλύτερο μοντέλο στο catwalk και για το διάστημα 2002-2003 εκπροσωπούσε την Τουρκία σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς και events. Για ένα μεγάλο διάστημα μάλιστα έμενε μόνιμα στο Παρίσι. Το 2000 μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια σε εκπομπές με αντικείμενο τη μόδα, το παιδί, τη μουσική κ.ά.

Η πρώτη της απόπειρα ως ηθοποιός έγινε το 2004 συμμετέχοντας στη σειρά «Metro Pallas». Εχει παίξει σε 7 κινηματογραφικές ταινίες και σε 13 τηλεοπτικές σειρές. Από τα 20 της μέχρι και σήμερα έχει δει την προσωπική της ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο καθώς η ίδια έχει συνάψει δεσμό με τους πιο διάσημους και πετυχημένους άντρες της γειτονικής χώρας.

Τζανσού Τζερέ

Μία από τις πρώτες προτάσεις για διαφημίσεις που είχε δεχτεί η Τζανσού Ντερέ ήταν αυτή της AVON. Η ίδια για περίπου τρία χρόνια ήταν το αποκλειστικό μοντέλο της εταιρείας και διαφήμιζε με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα της. Η επόμενη δουλειά της ήταν με τα παγωτά «Magnum». Μάλιστα η συνεργασία της με την τελευταία ήταν και η αφορμή να συναντήσει από κοντά τον Καρλ Λάγκερφελντ. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η πρόταση από τη Louis Vuitton (στην Τουρκία), ενώ δεν αρνήθηκε και την πρόταση της «L’Οreal»! Για τη διαφημιστική καμπάνια του μεγάλου πολυκαταστήματος καλλυντικών της Τουρκίας, «IDEAL», η ηθοποιός έχει μεταμορφωθεί ακόμα και σε άντρα.

Το υψηλό κασέ της

Η Τζανσού Ντερέ είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά το τέλος του «Ezel» και έγινε μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της Τουρκίας. Για τη σειρά «Απιστος» πληρωνόταν για κάθε επεισόδιο 2.800 ευρώ, συνολικά για τα 60 επεισόδια πήρε 168.000 ευρώ. Για τη διαφημιστική καμπάνια της «L’ Oreal» πληρώθηκε με 1.000.000 δολάρια, ενώ για την εταιρεία παγωτών «Magnum» πληρώθηκε με 400.000 δολάρια. Για χρόνια αποτέλεσε το βασικό πρόσωπο της AVON κερδίζοντας περίπου 300.000 δολάρια τον χρόνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Το δραματικό φινάλε του Βολκάν

Σκέτη ανατριχίλα - Η συγκλονιστική τελευταία σκηνή του Άπιστου στο νεκροταφείο