Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγες ημέρες δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Η κάμερα άναψε και το δυνατό της καστ άρχισε να ζωντανεύει τους ήρωες και τη γεμάτη ανατροπές ιστορία της. Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους.

Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων. Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ενώ το κανάλι θα επενδύσει και στην κωμωδία (δείτε εδώ το σενάριο της νέας του σειράς).

H δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» που θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, έχει βασικούς πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη (Δημήτρης Μαρκέτος) και Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ (Αννα Ροδίτη). Μεταξύ άλλων θα δούμε και τους Παύλο Ορκόπουλο, Στέφανο Κυριακίδη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κίμωνα Κουρή, Ντίνα Μιχαηλίδου, Πέτρο Λαγούτη, Βασίλη Τριανταφύλλου, Σόλωνα Τσούνη, Μαριλένα Ράδου, Αννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου κ.ά.

To trailer της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Λίγα λόγια για τη σειρά

Πρόκειται για διασκευή του τουρκικού σίριαλ «Yargi (Κρίση)», παραγωγής 2021, που πρόβαλε το Kanal D με πρωταγωνιστές τους Κάαν Ουργκαντζίογλου και Πινάρ Ντενίζ κι έχει πωληθεί στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Χιλή, το Ισραήλ, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Γεωργία και σε χώρες της Αφρικής. Την απόδοση σεναρίου έχει αναλάβει η Σωτηρία Ψευτούδη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη.

Παγιδευμένοι Πέτρος Λαγούτης

Η σκηνοθέτιδα συνεχίζει την πολυετή συνεργασία της με τον σταθμό, αυτή τη φορά χωρίς τη Μαρία Γεωργιάδου με την οποία έχουν συμπράξει με μεγάλη επιτυχία στις σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Ηλιος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει και ρίχνει αυλαία - Το πρόγραμμα που «κόβει» ο ΑΝΤ1

Η Μάγισσα: Λαμπερό καστ στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Το σενάριο που θα συγκλονίσει